Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy pasival, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy pasival, de eléggé kiábrándulam veletek volt ilyen már?

Figyelt kérdés

Egy srácot nagyon rég kineztem magamnak, soha nem beszéltünk, nem ismerjük egymást személyesen.

Már fantáziáltam is róla sokat, hogy milyen lehet megcsokolni, a vállára borulva szeretkezni.

Na azóta randiztunk és fura figura, nagyon más, mint e én. Folyton ivós sztorikat mondott, más magánéletet fecsegte ki, még hogy kiket hogy vert agyon.

Teljesen másnak képzeltem el, azt hittem érzékenyebb típus.

Ezota már nem fantazialok róla hogy milyen az ágyban. . Vagy csak jobban meg kellene ismernem?

2017. okt. 4. 21:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Most miért? Ez csak testiség. Már örömet se lelhetünk ha már szerelmesek úgyse leszünk?
2017. okt. 4. 21:40
 12/21 anonim ***** válasza:
Ugye csak trollkodsz. Előbb közlöd, hogy azt hitted érzelmes, majd kiderül, hogy mindegy mekkora surmó, úgyis csak dugni kell.
2017. okt. 4. 21:47
 13/21 A kérdező kommentje:

Ettől függetlenül nagyon sajnálom, hogy nem jött össze az érzelmes pasi-jo külső, és még mindig ezt a kombinációt keresem.

De addig is kell vmit csinálni nem?

2017. okt. 4. 21:50
 14/21 Heart of Darkness ***** válasza:
56%
Ez vicces de, ha ennyire csinálni akarsz valamit akkor tanulj valamit ami hasznos :D vagy csinálj nekem kakaót!!!
2017. okt. 4. 21:58
 15/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom. Ha nő lennék, akkor sem ilyet választanék egy éjszakásra. Ennek a csákónak kilóg a kapanyél a szájából. De persze, te tudod, hogy mi izgat
2017. okt. 4. 21:59
 16/21 anonim ***** válasza:
66%
Na most én is kiábrándultam. :D
2017. okt. 4. 22:01
 17/21 anonim ***** válasza:
Nemtom en dugni se tudnek ilyen suttyokkal, semmi kozom nem akarom, hogy legyen az ilyen prolikhoz de te tudod. Dugasra is maximum ertelmes ember kell.
2017. okt. 4. 22:09
 18/21 anonim ***** válasza:

Majd te is egy név leszel a "kiket vert agyon" listáján. :D

Amúgy meg kamu :(

2017. okt. 4. 22:27
 19/21 anonim ***** válasza:

Bezzeg srácok mondják, hogy "azért meghúznám".

Kettős mérce, csúnya dolog.

2017. okt. 4. 22:33
 20/21 anonim ***** válasza:

:D Vicces történet.

Én még alkalmi kapcsolatra sem választanék olyat, aki suttyó, vagy egyszerűen teljesen nullának tűnik emberileg.

Tudod, vannak akik ilyesmire is igényesek. Ja bocs, honnan tudhatnád. :D

Remélem, csak egy trollkérdés, bár annak is gyenge.

2017. okt. 4. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!