Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy pasival, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy pasival, de eléggé kiábrándulam veletek volt ilyen már?

Figyelt kérdés

Egy srácot nagyon rég kineztem magamnak, soha nem beszéltünk, nem ismerjük egymást személyesen.

Már fantáziáltam is róla sokat, hogy milyen lehet megcsokolni, a vállára borulva szeretkezni.

Na azóta randiztunk és fura figura, nagyon más, mint e én. Folyton ivós sztorikat mondott, más magánéletet fecsegte ki, még hogy kiket hogy vert agyon.

Teljesen másnak képzeltem el, azt hittem érzékenyebb típus.

Ezota már nem fantazialok róla hogy milyen az ágyban. . Vagy csak jobban meg kellene ismernem?

2017. okt. 4. 21:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Legalabb idoben felismerted, hogy nem olyan, amilyennek elkepzelted.
2017. okt. 4. 21:20
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Eddig csak a felszínt kapirgáltad meg, és az se volt szimpatikus. Szerinted erre megoldás, ha még jobban beleveted magad? :D
2017. okt. 4. 21:20
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba. Egyébként van ilyen, mikor személyesen már nem jön be, velem is volt ilyen nem egyszer
2017. okt. 4. 21:21
 4/21 anonim ***** válasza:
81%

"még hogy kiket hogy vert agyon."

Ezen komolyan felröhögtem. :D Azt áruldd már el, mégis milyen jelekből gondoltad, hogy ő egy érzékeny pasi?

2017. okt. 4. 21:22
 5/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom, azt hiszem, csak vágytam egy érzékeny lelkű férfira, aki figyelmes és gyengéd.

És mivel ő tetszett meg, beképzeltem, hogy ilyen.

Nyilván erről ő nem tehet és olyan amilyen. .

2017. okt. 4. 21:25
 6/21 anonim ***** válasza:
75%
Menekulj!!! En ezek utan kosz de nem lennek tobbre kivancsi.
2017. okt. 4. 21:25
 7/21 Heart of Darkness ***** válasza:
63%
Ez teljesen normális.
2017. okt. 4. 21:26
 8/21 anonim ***** válasza:
87%

Tipikus esete, hogy megtetszett a külső, és fantáziáltál mellé egy belsőt. Aki persze tökéletes volt, hiszen semmit nem tudtál róla, így olyannak alkottad, amilyet csak szerettél volna.

A valóság meg nem kicsit tér el, hanem ég és föld.

Mellesleg ebből szoktak a vacak kapcsolatok összejönni, amikor a csaj azért is megpróbálod a dolgot, mert magadnak sem mered bevallani, hogy benézted.

2017. okt. 4. 21:29
 9/21 A kérdező kommentje:
Pedig beneztem és vállalom! Dugni attól még lehet hogy jó lesz :D
2017. okt. 4. 21:32
 10/21 anonim ***** válasza:
26%
# 9 Ostoba liba
2017. okt. 4. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!