Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány akivel randiztam a moziban megkérdezi, hogyan tetszett a film, mondjam hogy tetszett vagy legyek hozzá őszinte?
Ha egy szánalmas papucsnak akarsz tűnni, akkor ja, hazudnod kellett volna.
Ha valaki emiatt ejt, mert nem tetszett neked egy film, ami neki igen, amiatt meg ne bánkódj :D Mi volt a film amúgy?
Valahol a kettő között érdemes.Legyél őszinte is meg nem is.Pl hát..a film nem az én műfajom a társaság viszont tetszett:)
Az őszinteségről full kreténben nyomva eszembe jutott.
Egyszer fel akart csípni is csaj,éppen egy könyvet olvastam.
Kezemben egy frei könyv és beszélgetés közben kérdezi,hogy mit szólok a könyvhöz,hogy tetszik,mert ő is olvasta.
Én balfék meg szó szerint értettem a kérdést,nem vágtam,hogy ez egy elég egyértelmű nyitás,érdeklődés a részéről,flört indító kérdés és simán kifejtettem fullba az őszinte véleményem a könyvről-
-nem hiszem,hogy végig fogom olvasni,szájbarágós,úgy közöl alap infókat,mintha feltalálta volna a spanyol viaszt és rémesen okoskodó.
erre azt mondja a csaj-okoskodó?hmm
aztán azt mondta oké na szia..és elment:)
szerintem azt hitte rá mondtam,hogy okoskodó mert előtte kifejtett valamit kicsit hosszan.
A film nem erte meg, a lany vagy az idod a 4000Ft-t?
Azert az elejen egy ilyen piti dologgal kapcsolatos kegyes hazugsagnak bele kellene fernie, aztan majd johet az oszinteseg a fontosabb a temaknal.
#6 a sracot jobban zavarta a 4000Ft, mint a film szamara nyujtott minosege.
A papucssag mast jelent, ott nem ertek veled egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!