Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Szerintetek ez gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés

Ha 31 éves férfi létemre szívesen megnézném a "Bridget Jones babát vár" című filmet moziban egy lánnyal?

Akár első randi fejében is.

(Láttam az első két részt is.)

Az imént egy régebbi ismerősömmel beszélgettem és mondta, hogy csajos estét tart, moziba megy... megkérdeztem mit néznek meg, és mondta, hogy ezt... Mondtam, hogy ha másnap hajnalban nem dolgoznék, megkérdezném betársulhatnék-e, és jóformán kinevetett... Miért?

Ez annyira gáz lenne? :O

2016. okt. 8. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem gáz, én is a párommal néztem meg a második részt anno. Nem éreztem, hogy most kevésbé lenne ettől férfi, vagy fene tudja... gondolom valami ilyesmi sztereotíp gondolatok vannak a "kinevetős" hölgy egyszerű kis fejében. x)
2016. okt. 8. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Oh nekem tetszene :D
2016. okt. 8. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem gaz egyaltalan, ha ez tetszik, akkor ez tetszik. Bar ne varj sokat, legalabbis nekem nem nagyon tetszett.
2016. okt. 8. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz szerintem, bár én férfi vagyok.
2016. okt. 8. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jó :D

Semmi gáz nincs benne :)

2016. okt. 8. 23:02
 6/8 Fish1 ***** válasza:

Szerintem nem gáz, hogy ezt a filmet néznéd.

Első randinak szerintem jobb olyan elfoglaltság, ahol többet lehet beszélgetni, mint egy moziban, végülis egymás megismerése a cél, nem? :)

2016. okt. 9. 04:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Nem vall valami nagy értelemre ezen nevetni. Az én párom pl. mindenevő, ami a filmeket illeti. Ugyanúgy kíváncsi a hentelős-darabolós alkotásokra, mint a romantikus-csöpögősekre.
2016. okt. 9. 07:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem gaz.

N

2018. ápr. 25. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!