Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajok miért utasítanak el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért utasítanak el rendszeresen minden velük egyszinten lévő pasit, mert nem elég jó?

Figyelt kérdés

Rendszeresen azt látom, hogy még a nem annyira jó csajoknál is ha bepróbálkozik valaki, aki a pasik viszonylatában minimum annyira jó, vagy jobb, még azt is elutasítja a csaj.

Pl ha 1-től 10-ig kéne osztályozni a csajokat és a pasikat egyaránt, aszerint, hogy átlagosan 10-ből mennyi azonos neműnél jobb, akkor egy kb átlagos 6-os csaj is simán lerázza a 6-os, de még a 7-es pasikat is, 8-astól van esélye valakinek.

Persze ez most nagyon objektíves megközelítés, mert mindenkinek más az egyénisége, nem lehet ilyen egyszerűen rangsorolni, de sok-sok egyéni eset alapján kialakult egy ilyen objektív kép.

2016. szept. 15. 13:38
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
84%
Hogy a hozzád hasonlóknak legyen min nyervogni. Ez egy jól kitervelt összeesküvés a szegény szerencsétlen "kedves" és "rendes" pasik ellen.
2016. szept. 15. 13:42
 2/39 Sunshinedoll ***** válasza:
80%
Te honnan tudod, kinek mi a jó? Nem te döntöd el, hogy nekem, vagy más lányoknak ki a jó. És nagyon valószínű, hogy nem is azért küldöm el, mert nem néz ki elég jól, hanem valószínűleg egy barom. És amúgy is semmi közöd hozzá. Tudom, hogy a férfiaknál gyakran előforduló külsőségekre épülő felszínes kis tic-tac aggyal-és farokkal vezérelt gondolkodás alapján könnyű elhinni, hogy a külső sokat számít, pedigsőt, de hadd ábrándítsalak ki: nem így van zsepit majd kérj a haverjaidtól, ha nagyon szíven üt az info.
2016. szept. 15. 13:45
 3/39 A kérdező kommentje:
Az ilyen gyökerek, mint az 1-es, mellőzzék a kérdést. Én nem problémázom ezen, nekem etéren szerencsém van, de úgy általában másoknál, külső szemlélőként, ezt látom.
2016. szept. 15. 13:46
 4/39 A kérdező kommentje:
2-es, egyáltalán nem csak a külsőre gondoltam, hanem minden értéket összevetve.
2016. szept. 15. 13:47
 5/39 anonim ***** válasza:
80%

És te?

Miért mindig másokról beszél mindenki?

Beszélj magadról!

Te nem utasítod el azt aki neked nem tetszik, de mások megítélése szerint hozzád való?

2016. szept. 15. 13:47
 6/39 A kérdező kommentje:
5-ös, nem ártana ha kicsit használnád az agyad, ha van elég. Ez az oldal nem arról szól, hogy az emberek meséljenek magukról, hanem hogy kérdezzenek valamit olyanokról, amit nem tudnak.
2016. szept. 15. 13:50
 7/39 anonim ***** válasza:
100%

Felőlem akármilyen pasi jöhetne, lehet 1-es, lehet 10-es, ha valamiért nem jön be, elutasítom.

Csak azért, mert "egy szinten vagyunk" még nem feltétlenül jelenti, hogy tetszik is, mellesleg nemcsak a külső számít, tehát ha belsőleg nem stimmel valami, akkor eleve ki van zárva, hogy több is legyen köztünk.

2016. szept. 15. 13:57
 8/39 Noren1989 ***** válasza:
23%

Apa, a kérdésedben egyből ott a válasz...miért???...mert..

Ennyi. Semmi nagy dolog nincs ebben. Reális önképpel bíró nő max 5-15% van a világon. Ebben a mamik is bennevannak.

Onnantól, hogy Sunshine azt gondolja magáról, hogy ő királylány, nincs esélyed, ha nem te vagy a herceg.

Ui.: Sunshine csak egy kiragadott példa volt, bármilyen női nevet beilleszthettem volna a helyére.

2016. szept. 15. 13:57
 9/39 anonim ***** válasza:
84%
Nem azért utasítják el, mert nem elég jó, hanem mert nem éreznek egy szemernyi vonzalmat sem. Ennyi erővel minden jöttmenttel el kéne mennie, akiről egy random pasas úgy gondolja, hogy a szintjén van... akkor meg ő a város k...ja, ugye.
2016. szept. 15. 13:59
 10/39 anonim ***** válasza:
83%
Nos ha állok a boltban és választhatok a szép, érett, meg a ráncos, fonnyadt és a zöld, éretlen paradicsom, közül, akkor nyilván az elsőt választom. Ha viszont nincs az ízlésemnek megfelelő paradicsom, akkor nem veszek paradicsomot.
2016. szept. 15. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!