Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondolnátok egy olyan fiúról, aki rendszeresen azt dúdolgatja, hogy "Dagobert bácsi a nők bálványa! "?
Őszintén szólva, célzásnak venném.
Már kerülöm az ilyen pasikat.
Sajna van egy kis Terézanya komplexusom, több ilyen pasasnak is próbáltam segíteni.
Feladtam.
Mindig én lettem a szemétribi, mert küldtem dolgozni, vagy segítettem keresni munkát/jobb munkát.
Aztán rájöttem arra, hogy mosdathatom a disznót, az vissza fog feküdni a piszkába.
Mert neki úgy kényelmes.
Könnyebb ülni a fosban, mint összekapni magunkat és költözni, változtatni, jobb életért küzdeni.
És megtaláltam a férjem, aki tényleg akar. Küzd azért hogy elérje a céljait, és tudunk ketten küzdeni a közös célokért.
Mielőtt jönne a célzás a fizujára: 60ezret keresett mikor összejöttünk.
Most se élünk nagylábon, de épp sulizik is.
Azt gondolnám, hogy pancser. Ráadásul még a dalt is rosszul tudja, mert nem Dagobert bácsi a nők bálványa, hanem Gedeon bácsi... :-)
#3-as!
De nagyon jól tudja!!! Pont azért cserélte ki a Gedeont Dagobertre, mert neki egy hatalmas páncélszekrénye van tele pénzzel, amiben még rendszeresen "fürdik" is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!