Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajok miért utasítanak el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért utasítanak el rendszeresen minden velük egyszinten lévő pasit, mert nem elég jó?

Figyelt kérdés

Rendszeresen azt látom, hogy még a nem annyira jó csajoknál is ha bepróbálkozik valaki, aki a pasik viszonylatában minimum annyira jó, vagy jobb, még azt is elutasítja a csaj.

Pl ha 1-től 10-ig kéne osztályozni a csajokat és a pasikat egyaránt, aszerint, hogy átlagosan 10-ből mennyi azonos neműnél jobb, akkor egy kb átlagos 6-os csaj is simán lerázza a 6-os, de még a 7-es pasikat is, 8-astól van esélye valakinek.

Persze ez most nagyon objektíves megközelítés, mert mindenkinek más az egyénisége, nem lehet ilyen egyszerűen rangsorolni, de sok-sok egyéni eset alapján kialakult egy ilyen objektív kép.

2016. szept. 15. 13:38
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, a környezetemben a (nem kifejezetten suttyó) pasik is kb. addig fogadnak el mindenféle fintorgás nélkül egy "csúnyácskább" lányt, amíg megdugják. Akkor aztán jön a picsogás, hogy de én még jobb nőt akarok, vagy ha nem külsőre, akkor belsőre ugrik meg az elvárási szintjük (jaj, nem házias, jaj, szólt egy rossz szót anyucikámra, jaj, pityereg, amiért ezt a hétvégét se vele töltöttem, hanem a haverokkal, jaj, egy nap borostás volt a lába...)
2016. szept. 15. 14:46
 32/39 anonim ***** válasza:
75%
Meddő vita, két magas kvalitású ember is marja egymást és szétmennek, csúnyák/szegények/tanulatlanok dettó, mit lehet ezen évekig kérődzeni.
2016. szept. 15. 15:14
 33/39 anonim ***** válasza:
35%
Nálam az szokott lenni az oka, hogy a 6-os pasik a legtöbb esetben kb. 3-asnak érzik magukat, és ez egyszerűen üvölt róluk... Bocsi, de az önbizalomhiány nem szexi.
2016. szept. 15. 15:31
 34/39 anonim ***** válasza:
9%

Azt kellene megérteni,hogy például én egész életemben megpróbáltam mindent azért,hogy tényleg adtam magamra,kedves voltam a nőkkel,és udvarias...

Ezzel semmire nem mész egy nőnél sem,mert nyomoréknak fognak nézni maximum.

Azonban ha ráüvöltesz,vagy magadhoz rántod hirtelen a csajt,mert miért ne, akkor meg egyből beindul a fantáziájuk,és nyáladzanak utánad. Mert bunkó vagy velük,és azt akarják elérni hogy ne legyen ez.

Viszont aki alapból kedves velük,ott nincsen ilyen.

Az sem igaz egyáltalán hogy szubjektív a dolog,mert egyáltalán nem.

Kiskoromtól kezdve haverommal nőttem fel,és annyit láttam,hogy utána már tizenévesen is futottak a csajok,mert idézem "jajj,annyira helyes" és blablabla....

Míg amikor én szerettem volna csak szimplán beszélgetni velük,simán lekoppintottak 1 mp alatt,mert nem születtem helyesnek...

Hát már bocs,de szerinted melyiknek könnyebb,akit végig az életében körülugrálnak a csajok,és kb. ki kell választania melyik kell neki.

Vagy akit csak kinevetnek,megaláznak,és elküldenek melegebb éghajlatra,mert nem helyesnek született.

És ugye min múlik ez? amibe beleszólásod sem volt,hogy milyennek születtél...

És hiába próbáltam én más hajviseletet,más ruhákat,más zenét is hallgattam anno, stb.

És semmi,hiába csináltam bármit.

25/F

2016. szept. 15. 15:40
 35/39 anonim ***** válasza:
90%
Unalmasak ezek a kérdések. Azért rázzuk le a legtöbb pasit, mert boldog - boldogtalan odajön. Általában nem is komoly szándékkal. Azt meg ne más döntse már el, hogy nekem ki hányas.
2016. szept. 15. 15:49
 36/39 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkező nő értékesebb, mint a férfi megfelelője. Ezért mindig egy jobb férfi fog összeilleni egy sokkal rosszabb nővel (külsőre+belsőre is). Az okát nem tudom a dolognak.
2016. szept. 15. 17:12
 37/39 anonim ***** válasza:

Kérdező, nyugtass meg, hogy te nem vagy olyan, aki a "Kicsi a csaj melle, gáz, ha csak ezért nem akarok vele kapcsolatot" tipusú kérdésekre kb olyan választ ad, hogy ha nincs meg a kémia, akkor nem kell erőltetni a dolgot?

Ugye nem?

2016. szept. 15. 18:55
 38/39 anonim ***** válasza:
En kb 7-8 szintu lany voltam, de a legjobb pasim is maximum 6-os lehetett, de volt olyan is, aki ebben a hulye pontrendszerben jo ha 4-est kapott volna.Es mindannyian melosok voltak, tehat a penz sem motivalt.Na erre varrjal gombot!!
2016. szept. 15. 19:12
 39/39 anonim ***** válasza:
74%
Hát nem is tudom, talán mert nem állatok, akiknek kötelező minden jöttmentnek szétdobni a lábukat? Ez még így nem futott át a kis agyadon?
2016. szept. 15. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!