Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért utasítanak el rendszeresen minden velük egyszinten lévő pasit, mert nem elég jó?
Rendszeresen azt látom, hogy még a nem annyira jó csajoknál is ha bepróbálkozik valaki, aki a pasik viszonylatában minimum annyira jó, vagy jobb, még azt is elutasítja a csaj.
Pl ha 1-től 10-ig kéne osztályozni a csajokat és a pasikat egyaránt, aszerint, hogy átlagosan 10-ből mennyi azonos neműnél jobb, akkor egy kb átlagos 6-os csaj is simán lerázza a 6-os, de még a 7-es pasikat is, 8-astól van esélye valakinek.
Persze ez most nagyon objektíves megközelítés, mert mindenkinek más az egyénisége, nem lehet ilyen egyszerűen rangsorolni, de sok-sok egyéni eset alapján kialakult egy ilyen objektív kép.
Figyelj, minden értéket összevetve sem leszel az adott nő, nem látsz a fejébe, nem tudod, miért küldte el.
Volt, hogy nálam is próbálkozott egy jó pasi elküldtem. Miért? Mert nem vettem komolyan, hogy pont egy olyan béka érdekli, mint én, a szép szőke herceget. Igazából azt vártam, mikor ugranak ki a haverjai egy bokorból, hogy bevizeljenek a röhögéstől, amiért bevettem.
Lehet, te ezt külső szemlélőként úgy láttad volna, hogy nekem még ő se elég jó. Mivel nem látsz a fejembe!
A "minden értéket egybevetve" megint nem játszik, ha pasi vagy. Tudod, attól, hogy veled jófej, még lehet, hogy ismerkedésnél beadja a bunkót.
Esetleg olyan rossz híre van a lányok között, hogy senki sem akar már szóbaállni vele. Pl. tudják róla, hogy verte a barátnőjét, vagy hasonlók.
Ne ítélj az alapján, amit látni vélsz!
"A csajok miért utasítanak el rendszeresen minden velük egyszinten lévő pasit, mert nem elég jó?"
Mert a mi emeletünkön csak hülyék laknak, de egy szinttel lejjebb meg feljebb jó arcok.
Hülye kérdésre hülye válasz.
Javaslom, hogy ezt a számozást nők előtt ne nagyon említsd, egy pillanat alatt leírod magad előttük.
Erről jut eszembe, sok helyes pasi van csak meg ne szólaljon...
Gondolhattam volna, hogy megint a picsogásra és az önsajnáltatásra megy ki a játék, ahogy ezt a kérdés is jelzi.
"Brühühü, velem nem áll senki szóba, kedves, rendes normális srác vagyok, brühühü de minden nőnek a k anyját, dögöljön meg!"
Ugye erről van szó?
20-as, nem arról van szó, mindenki szeretne modellt meg tökéletes belsővel rendelkező társat, így nyilván a csúnya pasi is szép és kedves nőt szeretne.
De a pasik legalább tökéletesen elfogadnak olyat is, aki közel sem tökéletes külsőre és/vagy belsőre, a csajok viszont el sem fogadják, csak a maguknál jobbakat.
Kissé ellentmondásos számomra a kérdésed. Egyrészt skálázol, de azért meglebbented, hogy ez nem ilyen egyszerű. A válasz is ebben van: az élet, párválasztás nem ilyen egyszerű. Ellenben természetes törekvés, hogy mindenki olyan partnerre vágyik (nemtől függetlenül), aki motiválja, építi, fejleszti. Ez a dolog egyik része. A másik pedig, hogy sose ismerheted teljesen mindkét fél álláspontját, nem láthatsz a fejükbe. Lehet, hogy a nőnek vagy a férfinak volt egy olyan megnyilvánulása, ami a másik számára taszító, esetleg olyan tulajdonsága, amihez nem képes alkalmazkodni. (Akár jogos ez, akár nem.) Az ilyesmit nem szokta az ember a másik arcába tolni, mert egyrészt, nem akarja megbántani, másrészt talán ő maga sem érti pontosan, csak érzi, hogy "nincs meg a szikra". Szóval, akiket te külső szemlélőként úgy látsz, hogy "egy szinten vannak", lehet, hogy az egyik fél számára nem így van. De pontosan ezért van az, hogy teljesen eltérő külsejű, természetű emberek is képesek harmónikus, boldog kapcsolatban lenni, mert a fontos kérdésekben azonos a véleményük, értékrendszerük...stb.
Szvsz felesleges ezt elemezgetni. Egyszerűbb a magunk dolgával törődni, magunkat megismerni, fejleszteni, mert ennek valóban van eredménye. Az ilyen kérdések meg, mint láthatid, csak felesleges vitát és indulatokat szülnek.
már sokan megírták, de mit árthat... vagy van kémi, és vonz az illető, vagy nem. Nem akkora rejtély ez. Lehet elméleteket gyártani, és ha valakit megkérdezel, ki az ideális, mindenki fel tud sorolni kritériumokat, amiknek nagy része ott dől be, ha szembe jön valaki, akit utána nem tudunk kiverni a fejünkből.Egyik eddigi nagy szerelmem sem volt előtte az "esetem", de úgy beléjük zúgtam hogy öröm volt nézni amint hülyét csinálok magamból értük.
És olyan is volt, hogy nagyon helyes, sőt kedves és okos pasi udvarolt nekem, de nem éreztem az a bizsergést, nem kívántam meg. Maradtunk haverok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!