Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány akivel randiztam a moziban megkérdezi, hogyan tetszett a film, mondjam hogy tetszett vagy legyek hozzá őszinte?
Igazat adok 8-asnak. Bármilyen pocsék is volt a film számodra, használd arra hogy legalább van miről beszélgetni. Ezáltal is jobban megismerhetitek egymást.
Továbbá, ahogy írták is többen, még egy kis udvarlást is elrejthetsz benne, ami tompítja a negatív véleményedet, "jó társaságban bármit", "veled máskor is, bármit", ilyesmik...
A 4000 ft-ot sem úgy kéne értelmezned hogy kárba ment mert rossz volt a film. Nem. Jó volt, nem bánod, mert közben vele lehettél... Legalábbis én így szoktam gondolkodni az ilyen "kidobott" pénzekről (amik eszerint nem is annyira kidobott pénzek ezek után)
Hát, a leírt szitu nekem negatív lett volna. Nem azért, mert nem tetszett a film, hanem mert egy mondatban ledegradáltad az egész randit. :D
Oké, hogy a mozi nem színház, de azért arról is lehet bővebben beszélgetést indítani, hogy miért tetszett, miért nem tetszett. Ha meg utána meghallgatod az ő véleményét is, hogy miért ezt választotta, akkor még jó is kisülhet belőle.
De őszintén, ez a "visszamaradott poénok, de ő végignevette" kijelentés kábé egyenrangú azzal, mintha leproliztad volna a csajt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!