Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a lány akivel randiztam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány akivel randiztam a moziban megkérdezi, hogyan tetszett a film, mondjam hogy tetszett vagy legyek hozzá őszinte?

Figyelt kérdés
Elvittem egy lányt moziba, a filmet ő választotta. Mondanom sem kell, nem ért meg 4000 Ft-ot. Meglehetősen visszamaradott és erőltetett poénok hangzottak el benne, párszor majdnem elaludtam, alig vártam hogy vége legyen. Viszont ő élvezte ahogy láttam, a többi ember is végig nevette a filmet. (Én maximum 3-4 alkalommal mosolyodtam el.) A végén megkérdezte hogy milyen volt a film. Én elmondtam neki hogy számomra unalmas volt és ez nem az én stílusom, de pár vicces jelenet azért volt benne. Remélem nem bántottam meg, csak kimondtam amit gondoltam. Azt kellett volna hazudnom hogy tetszett amit a vásznon láttam?
2017. aug. 12. 23:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igazat adok 8-asnak. Bármilyen pocsék is volt a film számodra, használd arra hogy legalább van miről beszélgetni. Ezáltal is jobban megismerhetitek egymást.

Továbbá, ahogy írták is többen, még egy kis udvarlást is elrejthetsz benne, ami tompítja a negatív véleményedet, "jó társaságban bármit", "veled máskor is, bármit", ilyesmik...

A 4000 ft-ot sem úgy kéne értelmezned hogy kárba ment mert rossz volt a film. Nem. Jó volt, nem bánod, mert közben vele lehettél... Legalábbis én így szoktam gondolkodni az ilyen "kidobott" pénzekről (amik eszerint nem is annyira kidobott pénzek ezek után)

2017. aug. 13. 08:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát, a leírt szitu nekem negatív lett volna. Nem azért, mert nem tetszett a film, hanem mert egy mondatban ledegradáltad az egész randit. :D

Oké, hogy a mozi nem színház, de azért arról is lehet bővebben beszélgetést indítani, hogy miért tetszett, miért nem tetszett. Ha meg utána meghallgatod az ő véleményét is, hogy miért ezt választotta, akkor még jó is kisülhet belőle.

De őszintén, ez a "visszamaradott poénok, de ő végignevette" kijelentés kábé egyenrangú azzal, mintha leproliztad volna a csajt... :D

2017. aug. 13. 09:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem talán a humor az egyik legfontosabb dolog az életemben, szeretném, ha legalább nagyjából egyetértenénk. Mert ja, baromi cukcsi, hogy "veled bármit", de a rózsaszín köd után annyi marad, hogy "már megint azon a szaron röhögsz"?
2017. aug. 13. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!