Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy mamahotelessel?
"Nem, lány vagyok."
Ja, hat akkor tudod hogy megy ez. A ferfiaknak dolgozni kell a lakasert, szexert senki nem fogadja be oket.
"Sosem voltam mamahoteles :)"
Te hol eltel az elso X eletevedben, ha nem otthon? oO
Azt azért nem lehet tudni huszonévei elején,hogy 50 éves korában is mamahotelos lesz.
Hány éves most a srác? Abban nincs hiba ha a suli után munkát keres, otthon van még 1-2 évig és úgy költözik el.
Ha 30 fölött otthon van akár srác, akár csaj,és nem is törekszik arra,hogy elköltözzön, azon már érdemes elgondolkodni.30 alatt én még elfogadom. Bár ha kapcsolata van biztos törekszik arra,hogy külön otthona legyen.
Klasszikus mamahotelessel nem. Tehát ha a pasi dolgozik vagy éppen nem, de anyu mos-főz-takarít rá és ez az élet, semmi előrelépés a láthatáron.
Az viszont nem zavar, ha dolgozik, otthon él, mert gyűjt a sajátra és belátható időn belül dobbant. Én is azt csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!