Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél? Egyedül maradnál vagy összejönnél egy olyan férfival aki nem mozgat meg külsőre?
Jobban érezném magam egyedül.
Azt írod belsőre se fogott meg. Ezen az idő se segít.
Inkább legyél egyedül, mint rossz kapcsolatban.
Ha ebbe belemész, akkor kitolsz magaddal és a férfival is.
A férfival azért, mert önzőség hitegetni valakit csak azért, hogy nem legyél egyedül,és azt jelképezi, hogy egyáltalán nem tiszteled őt. Magaddal szemben meg azért rossz, mert nem fogod élvezni a kapcsolatot, de később nehéz lesz kiszállni - főleg akkor, ha már a bűntudat is ott tart mellette.
Nekem is volt olyan, akinek adtam esélyt arra, hogy megismerhessem, de 2 találkozó után rájöttem, hogy ez így egyáltalán nem fog működni, és kár reményt adnom mindkettőnknek.
21/L
Még, ha azt írnád, hogy legalább valami a belsejében megfogott, az is kevés lenne, mert,ha nem vonzódsz hozzá, eleve halálra van ítélve a kapcsolat. De így meg teljesen felesleges.
Figyelj, mondd meg neki, hogy nem érzed azt a vonzalmat, amit ilyenkor érezni kell! Ezt nyugodtan mondd meg! És tegyél hozzá azért kedves szavakat, hogy. nagyon jó volt Veled beszélgetni, és szimpatikus vagy, de...nem érzem azt, ami ahhoz kell, hogy két ember egy párt alkosson. (erre nem sértődhet meg, ez BÁRMIKOR BÁRKIVEL előfordulhat, erről nem tehet senki, ha nincs meg a szikra). szóval nyugodtan mondd meg neki, és keress mást:)
Nem voltam népszerű lány a gimiben, szóval onnan kikerülve azt hittem, örülnöm kell, ha valakinek egyáltalán kellek szexen kívül bármire, szóval összejöttem olyannal, aki egyáltalán nem tetszett, mert el voltam ájulva, hogy végre valaki odavan értem, és belsőre is azt hittem, hogy a lelki társam.
Végül kiderült, hogy egy büdös tapló, szörnyű volt a szex vele, és nem szívesen mutatkoztam vele.
Azóta rájöttem, hogy megvan a szépségem és a talpraesettségem, intelligenciám is ahhoz, hogy kb. bárkivel összejöjjek, akivel csak akarok és elkezdtem válogatni. Inkább rohadnék meg egyedül, minthogy összejöjjek olyannal, aki nem egy nagyon nagyon jó pasi minden téren (számomra, az én megítélésem szerint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!