Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennél? Egyedül maradnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél? Egyedül maradnál vagy összejönnél egy olyan férfival aki nem mozgat meg külsőre?

Figyelt kérdés
Az első verzió hogy egyedül maradnál, vagy összejönnél egy olyan emberrel aki külsőre nem az eseted, belsőre még elmegy, meglehetne találni az összhangot. Próbáltam neki 3-4 találkozóval esélyt adni hátha megtetszik, de nem találtam benne semmi olyat ami vonzóvá tette.
2017. máj. 31. 10:31
1 2
 1/11 BlackSword ***** válasza:
100%
Az első... Nem hitegetnék senkit... Később ez még csúnyán visszaütne...
2017. máj. 31. 10:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne beérni kevesebbel? Mindenből azt keresd, ami neked megfelelő. Ha valaki nem teljesen illik hozzád, vagy nem tetszik eléggé, akkor sem kényszerít senki, hogy vele össze kell jönnöd, mert most éppen csak ő van ott. Nem zabad megalkuvó lenne. Abból szakítás, válás, megcsalás, veszekedés lesz.
2017. máj. 31. 10:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Jobban érezném magam egyedül.

Azt írod belsőre se fogott meg. Ezen az idő se segít.

2017. máj. 31. 10:36
 4/11 A kérdező kommentje:
És az igazat mondjam neki, vagy találjak ki egy másik indokot? Én is úgy érzem az első verzió a helyes!!
2017. máj. 31. 10:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi a probléma azzal, hogy szingli vagy, amíg meg nem találod az igazit? Miért kéne összejönni az első jöttmenttel? Kapcsolatfüggő vagy? A szingliség önismeret, önfejlesztés szempontjából nagyon előnyös, én nemis jönnék össze senkivel addig, amíg nem fogalmazódik meg bennem pontosan, hogy milyen partnert is szeretnék.
2017. máj. 31. 10:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Inkább legyél egyedül, mint rossz kapcsolatban.

Ha ebbe belemész, akkor kitolsz magaddal és a férfival is.

A férfival azért, mert önzőség hitegetni valakit csak azért, hogy nem legyél egyedül,és azt jelképezi, hogy egyáltalán nem tiszteled őt. Magaddal szemben meg azért rossz, mert nem fogod élvezni a kapcsolatot, de később nehéz lesz kiszállni - főleg akkor, ha már a bűntudat is ott tart mellette.

Nekem is volt olyan, akinek adtam esélyt arra, hogy megismerhessem, de 2 találkozó után rájöttem, hogy ez így egyáltalán nem fog működni, és kár reményt adnom mindkettőnknek.

21/L

2017. máj. 31. 10:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Még, ha azt írnád, hogy legalább valami a belsejében megfogott, az is kevés lenne, mert,ha nem vonzódsz hozzá, eleve halálra van ítélve a kapcsolat. De így meg teljesen felesleges.

Figyelj, mondd meg neki, hogy nem érzed azt a vonzalmat, amit ilyenkor érezni kell! Ezt nyugodtan mondd meg! És tegyél hozzá azért kedves szavakat, hogy. nagyon jó volt Veled beszélgetni, és szimpatikus vagy, de...nem érzem azt, ami ahhoz kell, hogy két ember egy párt alkosson. (erre nem sértődhet meg, ez BÁRMIKOR BÁRKIVEL előfordulhat, erről nem tehet senki, ha nincs meg a szikra). szóval nyugodtan mondd meg neki, és keress mást:)

2017. máj. 31. 10:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam népszerű lány a gimiben, szóval onnan kikerülve azt hittem, örülnöm kell, ha valakinek egyáltalán kellek szexen kívül bármire, szóval összejöttem olyannal, aki egyáltalán nem tetszett, mert el voltam ájulva, hogy végre valaki odavan értem, és belsőre is azt hittem, hogy a lelki társam.

Végül kiderült, hogy egy büdös tapló, szörnyű volt a szex vele, és nem szívesen mutatkoztam vele.

Azóta rájöttem, hogy megvan a szépségem és a talpraesettségem, intelligenciám is ahhoz, hogy kb. bárkivel összejöjjek, akivel csak akarok és elkezdtem válogatni. Inkább rohadnék meg egyedül, minthogy összejöjjek olyannal, aki nem egy nagyon nagyon jó pasi minden téren (számomra, az én megítélésem szerint).

2017. máj. 31. 11:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Inkább egyedül maradnék.
2017. máj. 31. 11:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyértelműen egyedül. A rossznál még a semmi is jobb, én ezt vallom. Sokan azt hiszik a semminél minden jobb, de ez nagyon nagy hülyeség. Olyat ne erőltess magadra akivel nincs meg a vonzalom, annyi pasi van, miért ragadnál le ilyennél, bőven találsz olyat aki beindít. Én nem tudnám elképzelni se hogy olyan érjen hozzám akihez nem vonzódom. Ha szűz lennék azt mondanám inkább szüzen halnék meg, mint ilyen pasival lefeküdni.
2017. máj. 31. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!