Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit alacsonyabb sráccal összejönnél?
Sziasztok!
Elsősorban a hölgyek véleményét szeretném kikérni. Én 175cm vagyok, és van egy lány aki tetszik, de pár centivel magasabb, olyan 178-179cm lehet. Kicsit kétségbe vagyok esve, hogy emiatt esetleg szóba sem jöhetek nála. Tisztában vagyok vele,hogy nem ezen múlik elsősorban, de valahol megérteném ha nála magasabb srácot képzelne el maga mellé szívesebben. Már olyan butaságokon töröm a fejem, hogy esetleg egy megfelelő sportválasztással lehet még bennem pár cm tartalék. :)
Tudom, intelligencia kérdése ennek a kezelése, de eddig nem voltam hasonló helyzetben, mindig alacsonyabb barátnőim voltak.
Mit tanácsolnátok?
(23/F)
159 centi vagyok, párom 172 centi. Van még kérdésed?
Egyébként tényleg nem ezen múlik, de te még agyilag szerintem nem nőltél fel ehhez, hogy ezt belásd!
A magasság meg genetika!
ui.: egyébként igen, ha pár centi lenne a különbség.
Nem csak te vagy ekkora magasságú. Szóval ez a magasság lassan a pasiknál átlag lesz.
Hát mondjuk én 160 vagyok, szóval az már nem gyakori, hogy nálam alacsonyabb legyen. De van egy kb. velem egy magas (plusz-mínusz 2 centi kb.) srác, akiért korábban megőrültem. Aztán nem lett semmi, de nem rajtam múlt. :)
Szóval én elvből nem zárkóznék el, magassarkút úgyse hordok, vékony vagyok, tehát ha egy-két centivel kisebb is, de jó kiállású pasi, akkor simán.
Viszont semmi értelme ennek a kérdésnek, mert hiába jönnénk össze MI alacsonyabbal, lehet, hogy a kiszemelt lánynak pont az az elve, hogy nem. Ergo ez nem "megszavazható" így. Próbáld meg, aztán majdcsak sikerül! :)
ez ugyanolyan, mintha azt kérdeznéd az itt levőktől, hogy randin lehet-e spenótot enni. lehet, hogy akik itt vannak, azok közt van, aki szereti a spenótot, van aki nem szereti, de mindez semmit nem mond el arról, hogy akivel te szeretnél összejönni, hogy viszonyul a nála alacsonyabb pasikhoz.
van, akinek kimondottan fontos, hogy nála magasabb legyen a pasi, van akinek eleve nem számít. van, akinek meg fontos, de talán pont nálad eszébe sem fog jutni, mert a személyiséged annyira magával ragadta, hogy ezen nem akad fent.
a magasságodon aligha fogsz változtatni, bár ha eddgi nem volt jó a testtartásod, akkor sokat számíthat, ha kihúzod magad. de ha görcsölsz azon a pár centin, attól csak nevetségesebbé válsz. add önmagad, ha azért nem fog összejönni veled, akkor úgyse lesz belőle semmi.
Amúgy szerintem nem a srác hibás, mert én nagyon sok nőtől hallom, hogy az a minimum, hogy nála legyen magasabb.
Viszont részemről mondjuk semmi gondom nem lenne vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!