Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél veled egymagas, vagy alacsonyabb fiúval?
Ha alacsonyabbal összejönnél mennyi max különbség?
Ha csak magasabbal, mennyi a minimum különbség?
160 centinél alacsonyabb? :D:D:D:D:D
magasabb nincs megszabva..
nem, legalább is nagyon zavarna. min 180cm legyen. kb.
mondjuk 10 cm legyen magasabb(min)
alacsonyak nem kellenek senkinek, Selejtek.
Nem tekintenek rájuk férfiként. Átlag férfi magasság
176 cm. Annyit el kell érnie egy férfinak.
166 cm / F
ójaj, megint egy alacsony fiús kérdés
komolyan, annyit vergődtök ezen a témán, hogy még annak a lánynak is bebeszélitek, hogy nem kelletek senkinek, akit ez eddig nem zavart volna
ez pont olyan mint a lányoknál a "165 centi vagyok és 50 kiló, nagyon undorítóan kövér vagyok, ugye" nyavalygás
én egy csomó alacsony fiút látok lánnyal!
nem igaz, szemenszedett hazugság, hogy csak a magasaknak sikerül, önámítás, és férfihiszti
ne itt nyvalyogjatok, hanem legyetek kedvesek, értelmesek, ápoltak, humorosak, és nem fog feltűnni, hogy kicsik vagytok
Na!
Pedig sz@rt sem tudtok milyen nehéz egy alacsony fiúnak, ez olyan hatalmas hátrány, mint nálatok a kövérség, lányok.
A francnak sem kellünk, ha nem vagyunk ultra taplók, pénzesek vagy sztárok.
Elegem van már a sok magasságmániás, felszínes nőből, nem igaz, hogy ennyire ösztönlények vagytok lányok!
8-as, nem lehet, hogy nektek is lejjebb kéne tenni a lécet? Nagyon sok kövér lány is jár valakivel. Csak önbizalom kérdése. De könnyebb ülni a gép előtt és sajnálgatni magunkat. Nem a kövérség vagy a magasság a fő kérdés, hanem a kisugárzás.
Aki alacsony, az is tud sportolni, hogy ne egy kis nyeszlett fogpiszkáló legyen, mint ahogy aki kövér, az is tud tenni ellene, ha kar (kivéve nagyon kevés, aki beteg).
A válaszodra még kitérve: ige, nagyon sok a felületes lány, pont amennyi felületes fiú! De kicsit jobban körül kell nézni, mert van ám jó pár olyan, aki visszahúzódó, bátortalan (és persze szintén a GYK-n panaszkodik), aki nagyon örülne egy alacsony fiúnak.
De úgyis hiába rongyolom a számat.... na mindegy.
Még valami: én magam 164 cm magas vagyok, és mások által csinosnak és szépnek mondott, nagyon sok pasi megnéz az utcán, bár nem vagyok se bombázó, se a legújabb divat szerinte felöltözve (vagyis inkább levetkőzve). Mégis, akibe bele vagyok esve, majdenm egymagas velem, talán ha 5 centivel nagyobb nálam, vékony, és vörös haja van! :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!