Összeházasodnál/összejönnél, ha nő vagy, alacsonyabb férfival; ha férfi vagy, magasabb nővel? Ha nem, miért nem? Probléma ez? Mit gondolsz? Tapasztalatok, vélemények? Nemet, kort is írjatok!
szerintem nem a magasság fog számítani,ha valakibe beleszeretsz.
de gondolom van olyan pasi akit zavarna, hogy a barátnője magasabb nála.
18.l
én 161 cm vagyok.szóval nálam nem nehezebb magasabbnak lenni.de..ha megismerkednék egy ugyanakkora alacsony sráccal és ő is bejön nekem belsőleg és külsőleg is, és fordítva is akkor nekem nem számítana a magasság.
az igaz szeret a lényeg.
18L
Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de nekem számít. Én nagyon szeretem a magas pasikat, általában csak ennyi a kikötésem, hogy magas legyen. Bár a 158 centimmel eddig még nem találkoztam nálam alacsonyabb férfival.
Azért nem jönnék össze alacsonyabbal, mert nekem nagyon fontos, hogy a megjelenése védelmet sugározzon. (Ugyanezért valahogy még egy sovány pasit sem találtam szexinek.)
23/L
elég magas lánynak számítok (175), így értelemszerűen nem jönnék össze egy törpével. mellettem még a 180cm-es pasik is alacsonynak tűnnek...
hála az égnek a barátom 2m magas, szóval ebből nincs gondom :D
volt egy ismim. lány. a barátja pár centivel alacsonyabb volt nála, és a csajszi folyton rogyasztotta a hátát. 2 évig volt a sráccal, pont mikor még növésben volt. emiatt görbe a háta azóta is.
nem szép történet...
a másik: van egy barátnőm, aki 185 magas. na, őt se sokan irígylik... :D mindig parázok, h mikor nyúlja le a pasimat :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!