Összeházasodnál/összejönnél, ha nő vagy, alacsonyabb férfival; ha férfi vagy, magasabb nővel? Ha nem, miért nem? Probléma ez? Mit gondolsz? Tapasztalatok, vélemények? Nemet, kort is írjatok!
Szia!
Én 168 cmes nő vagyok. Egyszer vakrandiztam egy sráccal a netről. Kisebb volt mint én, majdnem elsüllyedtem úgy szégyelltem magam mellette. Engem nagyon nagyon zavart. Sokan jönnek azzal hogy a belső számít csak....hehe. A férjem 185 cm. Mellett nőnek érzem magam. Törékenynek, nőiesnek. Ha felveszek egy magassarkút akkor sem vezetem mintha a kisfiam lenne.
Hát én ellen példa vagyok.
A férjem alacsonyabb nálam, igaz, csak egy picivel ( 3 centi)
Én 176 centi vagyok, ő 173 cm.
Előtte én is a magasabb pasikat néztem meg magamnak. De ez szerelem volt az első látásra. Mindig magas, szőke pasi élt a képzelemben, erre alacsonyabb barna hajú a férjem :-D
14 éve vagyunk együtt, 10 éve vagyunk házasok.
"volt egy ismim. lány. a barátja pár centivel alacsonyabb volt nála, és a csajszi folyton rogyasztotta a hátát. 2 évig volt a sráccal, pont mikor még növésben volt. emiatt görbe a háta azóta is.
nem szép történet..." - de a csajt zavarta a magasságkülönbség, vagy a pasit? Ki miatt járt görnyedve a magasabb lány?
Engem nem zavarna, ha alacsonyabb pasim lenne, abban az esetben, ha magas csajszi lennék...
De mivel alacsony vagyok, ezzel nekem sem volt még problémám, mivel minden pasim magasabb volt nálam... De nem tudom...hát szerintem, ha beleszeretnék valakibe, akkor rohadtul nem azzal foglalkoznék, hogy hány centi! :)
21/L
En 168 cm vagyok, a ferjem pedig 153. Teljes erteku nonek erzem magam mellette, felnezek ra (ha nem is a szo szoros ertelmeben), es remekul kijovunk, o eletem szerelme. Jo nagy marha lettem volna, ha azert nem randizok vele, mert sokkal alacsonyabb nalam. Orulok, hogy nem igy tortent :D
Egyebkent az elso bebinket varjuk.
23/l
Ja, ez annyira tipikus. Én még eddig nem gondolkodtam rajta, mert csak magasabb fiúim voltak. Ha most megkérdezel, azt mondom: NEM.
Lehet, hogy jövő nyáron az épp aktulis szerelmem alacsonyabb lesz.
Ezt azért mondom, mert mikor barnát képzeltem el, szőke jött, mikor zöldszeműt akkor barnaszemű jött.
Az elvárásaink mindig megcsúfolnak...és így szép a világ!
36/L
A férjem 160,én 164.Imádjuk egymást.Telefonos hirdetés útján ismerkedtünk meg,ő rögtön megemlítette a magasságát.Ugyanis elfogadta magát olyannak,amilyen...bár meg van győződve,hogy ő ronda és kövér...:)A kisfiunk gyönyörű /mások szerint is/ és igazi vasgyúró.TISZTA APJA!Valszeg nem lesz kosárlabdázó.Na és?Okos, értelmes embernek nem kell a külsőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!