Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél 165 magas sráccal?
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 12:36
1/7 anonim válasza:
1 magas srác is elég lenne nekem, nem kell 165.
2/7 A kérdező kommentje:
jogos :D
de légyszi normális válaszokat
2012. júl. 1. 12:40
3/7 anonim válasza:
Én is pont ilyen magas vagyok, nem tolonganak értem, csak a ronda, kövérek, akik senkinek sem kellenek. A nekem tetszők meg foglaltak mind. Hiába ritka jó ízlésem van, a vékony, vonzó lányok a gyengéim, de nézd az egyedülállóságnak is van előnye, azt csinálsz, amit akarsz és nem kell hallgatni a lányok hisztizéseit. Épp eleget hallgattam a húgomékét. :D
4/7 anonim válasza:
lévén majdnem 170 centi vagyok, nem. nekem kellemetlen érzés lenne, ha a barátom alacsonyabb lenne nálam. de megnyugtatásul: van egy majdnem 180 centis barátnőm, akinek a pasija vagy 10 centivel alacsonyabb nála. és már egy éve együtt vannak. szal nem mindenkit zavar.
20/L
6/7 anonim válasza:
Hozzám képest az már felhőcirkáló, 158 vagyok. :D Szóval simán.
19/L
7/7 anonim válasza:
ilyen magasak nem kellenek senkinek.
Selejtek vagyunk. Én 166 cm vagyok.
Az ekkorák ne is akarjanak senkit maguknak.
Már én se akarok, beletörődtem ebbe.
Köszönjük meg a szüleinknek !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!