Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen magas a követelményrendszerem?
Olyan lányt keresek, aki nem cigizik, nem iszik, rendes lány, hűséges, és szerető szívű. A kinézet tulképpen mindegy, nekem már az átlagosnak mondott lányok is bejönnek :) Talán extra követelmény az, hogy sportoljon, és 17-20 éves kor közé essen..
Haverjaim szerint túl sok követelmény ez egyszerre...szerintetek is??
21F
Olvastam, csak te meg azt hidd el, hogy most ezt mondod, de mindenki ugy van vele, hogy nem kell a szamar, ha kaphatok lovat is.
Az meg halandzsa, hogy igen az atlagos kulseju lanyok kellenek. Szerintem sokan nem tudjak, hogy kezdodik az atlagosnak lenni, mar a szinte modell csajokra is azt mondjak atlagos.
ez a leírás akár rólam is szólhat. a bökkenő csak az h a sportolást amit eddig hobby szinten műveltem rendszeresen, egy kisebb műtét miatt felfüggesztettem
sok ilyen lány van am szerintem. nekem a barátnőim is ilyenek
Én is ilyen vagyok, csak épp nem keresek párkapcsolatot :D Viszont nem ismerek olyan lányt a társaságomban akire mind illene. Ha nem iszik akkor cigizik, vagy nem cigizik de akkor meg inni szeret és egyáb káros szenvedélyek... Sportoló lányt meg még kevesebbet ismerek. És legtöbbjük eléggé szeret keményen bulizni (gondolom levezetik a stresszt a versenyek miatt).
A hűség és a szerető szív pedig szinte minden embernek sajátja, hogyha olyan embert talál aki ezt felébreszti benne. Tehát lehet, hogy valaki téged nem szeret, de attól még szerető szívű, ha megtalálja azt akiért képes rá.
# 4 LOL
by the way, "magas követelményrendszer" <- ez értelmetlen :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!