Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen magas a követelményrendszerem?
Olyan lányt keresek, aki nem cigizik, nem iszik, rendes lány, hűséges, és szerető szívű. A kinézet tulképpen mindegy, nekem már az átlagosnak mondott lányok is bejönnek :) Talán extra követelmény az, hogy sportoljon, és 17-20 éves kor közé essen..
Haverjaim szerint túl sok követelmény ez egyszerre...szerintetek is??
21F
Kérdező, te egyáltalán képes vagy erre? Rendes srác vagy, hűséges, odaadó? Vagy csak ennek hiszed magad? Mit tudsz adni magadból egy lánynak?
Lehetnek ilyen követelményeid, nyugodtan, de ne lepődj meg azon, ha egy csaj megfelel ezeknek az elvárásoknak, de lepattint, mert te nem vagy neki elég jó. Hisz megjátszod magad, álarcok mögé bújsz, gyáva vagy, az őszinteséget hírből sem ismered. Nem vagy férfi.
És még írnak is ide szegény szende szüzek, hogy "én ilyen lány vagyok, de senkinek sem kellek." Ne csodálkozzanak ezen, hisz tévedésben élnek. Ha már csak a leírásnál maradunk, "szerető szívű". Hogy lehet valaki szerető szívű, ha magát sem képes elfogadni, szeretni? Hogy lenne már képes mást szeretni és elfogadni, ha magát sem képes? Aki igazi férfira vágyik, az legyen igazi nő, különben csak olyan puha p...ök jutnak nekik osztályrészről, mint a kérdező.
Bocs, ha túl támadó a hangvételem, de tessék már (lelki)tükörbe nézni, és változtatni azon, amin kell a nyavalygás helyett. Tudatosság és önismeret. Talán még igazán szeretni is képesek lesztek, nem csak támaszkodni.
Minden jót!
azt hiszem nem jól értelmezted a kérdést. Az első kérdésedre a válaszom: igen, képes vagyok erre, és úgy gondolom rengeteg mindent tudnák adni.
" Hisz megjátszod magad, álarcok mögé bújsz, gyáva vagy, az őszinteséget hírből sem ismered. Nem vagy férfi. "
ezeket nem tudom mi alapján feltételezed rólam.
A támadó hangvétellel semmi gondom, mert meg bírom magam védeni, csak te most itt alaptalanul megvádoltál egy csomó mindennel, alaptalanul. Ezt nem értem. úgy lérdezem, hogy te is megértsd: Mi a franc bajod van?
A puhapcsözést meg egyenesen kikérem magamnak. Mi alapján mersz te ilyet állítani bárkiről is?
Jah és nem tudom miért jött le neked ez a kérdés nyavalygásként. Szimplán megkérdeztem a véleményeteket.
Akinek nem inge, nem veszi magára. Elismerem, paraszt a hangvételem (megvan a maga célja), de ha nem igaz, amit írtam, akkor mégis miért fáj annyira, hogy reagálj rá? Főleg, ha igazi férfinak tartod magad.. Persze ezek után nem feltételezem azt, hogy a férfi fogalmának a jelentése megegyezne a szótárainkban.
De abban igazad van, rosszul értelmeztem a kérdésed, leírásod, hiszen azt gondoltam, párkapcsolatra keresel leányzót, de egy szóval sem utaltál erre. Így vizsgálva, valóban teljesen mindegy, hogy férfi vagy, vagy sem. Úgy hogy nyugodtan keresd csak a boldogságodat, azaz azt a lányt ilyen követelményrendszereken keresztül. Jajj, már megint eltértem a kérdéstől. Nem, nem sok követelmény egyszerre, nyugodtan írhatnál hozzá még pár oldalt. Én is keresek egy olyan lányt, aki alacsony, púpos, kicsit hátul kopaszodik, nem fogazik, ránézésre megállapítja, hogy elég meleg-e a leves, és finom buktát süt.
-Nemfáj. tényleg
-férfi fogalma nálad?
-Miért, mire keresnék? Videoklipbe háttértáncosnak?:D
-Van barátnőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!