Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy olyan lánnyal, akinek nincsenek barátai?
Milyen okokból lehet ez? Lehet nem vagyok 100-as és nem tudok emberi kapcsolatokat kialakítani magam körül?
Én lehet elfogult vagyok saját magammal szemben, de nem is hiányoznak, eddig egy igazi, normális barátra sem tudtam szert tenni, ezek mind idény-kapcsolatok voltak.
A baratom osszejott velem Pedig ket kezemen megtudom szamolni a barataim szamat. Ha letudod magad kotni amikor o a haverokkal van vagy szivesen elmesz vele erre arra nem hiszem,hogy panasz lenne a fiuknal,hogy nincsenek barataid. Van aki nehezen baratkozik aki Jo emberismero annak meg megnehezebben megy.
18/L
2: Ebben még valami igazság is van. :D
Amúgy igen. Nekem is csak 1 barátom van.
Úgy vagyok vele, hogy ha van valaki mellettem, akivel szimpatizálok, nagyon jól el tudunk lenni, de csak egy ideig. Utána ráunok és kezd egyre idegesítőbbé válni a jelenléte, lányoknál főként. Suliban, egyetemen is csak azért voltak idézőjeles barátaim, hogy kellően informált lehessek, meg legyen aki leszalad velem/helyettem a boltba. Igazából sosem volt szükségem a társaságukra, én elvagyok magamban egész nyáron is.
Fiúbarátokról pedig nem beszélhetek, mind többet akart volna, most van kialakulóban egy, de nem tudom mi lesz a vége.
Itt akkor veled van a gond hisz nem is akarsz barátokat
Eddig meg csak kihasználtad őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!