Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te összejönnél azzal, aki a testvéredre, vagy az egyik közeli rokonodhoz hasonlítana?
Figyelt kérdés
Én nem igazán, de kíváncsi vagyok a ti véleményereitekre is.2016. szept. 1. 19:44
1/3 anonim válasza:
Nem. Sajnos nagyon olyan vagyok aki mindent köt valamihez, mindenről eszembe jut valami/valaki más... Szóval még nagyon hasonlóan viselkedővel sem, jönnék össze - ez az én véleményem.
2/3 anonim válasza:
Én ezt az anomáliát fel véltem fedezni a nővéremnél. Nem állítom, hogy ez gond még csak negatív értelemben furcsának sem tartom. Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a nővérem pasijai mind nagyon hasonlóak voltak hozzám. Nem kinézetben persze, hisz én is lány vagyok, de a viselkedésükben teljesen olyanok voltak mint én. Én ezt annak tudtam be, hogy mi nagyon jó viszonyban voltunk mindig is. Szinte a legjobb barátnők, viszont én elköltöztem otthonról az egyetem miatt és csak nagyon keveset tudok hazajárni ezért gondolom, hogy tudat alatt azért választ magának ilyen stílusú párt, mert hiányol. De persze nem gondolom, hogy a barátja csak hiánypótló lenne és valószínűleg ő sem gondolná szimplán csak ilyen emberrel tudja jól érezni magát :)
3/3 anonim válasza:
Az ember mindig a hozzá hasonló embereket keresi. Nekem és a testvéremnek is magas a homlokunk, hasonlítunk is eléggé. A magas homlokú lányok ösztönösen tetszenek. Biztos ez az oka. Tehát a kérdésre válaszolva, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!