Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Külsőre abszolút etalon, jó teste van, arcra is szép, pont az eseted.

Veled nagyon aranyos, kedves, stb.

Viszont van egykét olyan téma, amiről szerintem baromi érdekes véleménye (inkább megnyilvánulása) van, amit ha egy családi ebédnél mondana szépen lassan lecsúsznék az asztal alá. Okosnak okos, inkább az intelligens résznél csúszik el egy picit :D Néha affektálva beszél.

Szóval ha együtt vagyunk nagyon jól érzem magam vele, de amúgy egyes szituációknak eléggé furcsa.

2015. febr. 18. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. febr. 18. 16:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Hiába szép a külseje, ha affektálva beszélő beképzelt, buta lány, akkor semmiképp
2015. febr. 18. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:

mondanál egy példát a fura véleményre? :)

amúgy szerintem ha még így is kétségeid vannak, hogy nem vagytok együtt, hagyd a francba, mert később méginkább zavarni fognak a furcsaságai

2015. febr. 18. 16:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem minden a külső.
2015. febr. 18. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:
talán mivel különleges ..attól függ mennyire beszél furcsán...
2015. febr. 18. 16:22
 6/9 opened paradise ***** válasza:
Mik ezek a témák?
2015. febr. 18. 16:24
 7/9 A kérdező kommentje:

Néha beszél csak úgy, amúgy annyira nem jellemző.

És nem csak a külseje miatt jönnék össze vele.

Írtam hogy velem aranyos, kedves, nagyon szerethető csaj. Butának és ostobának sem feltétlenül mondanám. Viszont ha beszélgetnél vele negyed órát, egykétszer mondanád, hogy "aztaqva :D

2015. febr. 18. 16:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Persze ^^

Legalább nem tucat, hanem van benne különlegesség :)

2015. febr. 18. 16:30
 9/9 anonim válasza:

:D hát figyelj, ne agyalj rajta. Ha alakul, hogy érzel majd valamit rajta, ha meg nem, mehet a levesbe. Adj neki esélyt, hogy megismerd, hogy ő is megismerjen, biztos neki is van valami, ami zavaró benned, mégsem egy két ilyen dolog miatt skatulyáz be, hanem azt értékeli amit adni tudsz, nem azt, amit hiányol. 18/F

Amúgymeg utólagosan, csak hogy látszódjon, hogy tényleg férfi vagyok. Lepedő próba. Mindenre választ ad :'D

2015. febr. 18. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!