Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te összejönnél ezzel a lánnyal?
Okés, tudom hogy gáz anonim módon így tanácsot kérni, de csak érdekel más mit tenne. 24 éves vékony lányról van szó, aki nagyon tüzes, kb. folyton a szexről beszél, mert most vizsgaidőszaka van több hónapja nem volt pasival. E-maileztünk is ma egy kicsit és amikor kicsit belemelegedtünk azt irta 2 orgazmusa is volt:D Hát nem tudom de tény hogy nagyon ki van éhezve. Vannak tetkói is, meg piercingjei, és elég szabadon a szexualitást tekintve. Már-már annyira hogy engem picit zavar. Amúgy helyes lány, komoly kapcsolatot akartam vele, de az ösztöneim azt diktálják ő nem az a csaj aki ilyen szerelmes/romantikus típus:D Tudom hogy csak a külsőm miatt kellek neki és elsősorban szexre, meg én nem vagyok egy szexcentrikus srác.
Szóval:
A, nem jönnél össze vele, de megfektetnéd 1x
B, nem jönnél össze vele, de szexkapcsolat jöhet
B, összejönnél vele mert neked bejön ez csaj típus
C, zűrös a csaj, ezért hagynád a francba
Én is elég kanos vagyok, szóval bírnám a stílusát, de csak ha akkor bontakoztatja ki, ha már együtt vagyunk. Így csak egy kis kurv@ként tekintek rá.
B
nem olvastam el de
A, nem jönnél össze vele, de megfektetnéd 1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!