Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van erre valami íratlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van erre valami íratlan szabály? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Pár napja voltam gólyatáborban egyik haverommal és ott megismertünk egy nagyon kedves, jófej lányt, csak hát mindkettőnknek nagyon tetszik. Úgy vettem észre, hogy a haverommal jobban szót ért, mint velem (sajnos nem vagyok valami kommunikaív, inkább a hallgatóság szerepét töltöm be) szóval úgymond "átengedtem" a haveromnak a leányzót.

DE a lány (egyelőre) nem akar tőle sem semmit.

Az lenne a kérdésem, hogy abban az esetben, ha a spanomnak mégsem sikerülne meghódítani, én attól függetlenül megtehetem-e? Mennyire lenne etikus vagy nem etikus?

A barátság (6 éve tartó) nekem fontosabb, mint sem egy lány miatt megromoljon.

Tapasztalatot is írhattok.

19/F

2017. szept. 1. 12:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Benned legalább van gerinc,sokan nem nézik,kin gázolnak át,csak nekik jó legyen.Szóval szerintem mindenképp ülj le a haveroddal ezt megbeszélni.Aztán meglátod,ő hogy reagál,meg a csajjal hogy alakul a helyzet.
2017. okt. 4. 18:19
 12/14 anonim ***** válasza:
szerintem is beszéld meg a barátoddal. olyan nincs, hogy EGYELŐRE nem akar semmit. semmit nem akar tőle, és kész. csak nem akarta nagyon megbántani.
2017. okt. 4. 20:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Íratlan szabály:

ilyen esetben a lány választ.

Egy nő.

2017. okt. 4. 20:51
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
19évesek vagytok egyetem gólyatábor,vágjátok partiba:). Jó közös élmény a legjobb haveroddal.
2018. márc. 4. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!