Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is így van ezzel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is így van ezzel, hogy azokkal a lányokkal, akiket igazán szeret, sosem sikerül összejönnie? (Vajon igaz a Puzsér féle %-os szabály? )

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy ne jönnék be a csajoknak, többnek is tetszem, mint kellene. Nem jelent különösebb nehézséget összejönni valakivel, voltak is ilyen-olyan kapcsolataim, de egyik lány iránt se éreztem túl sokat, mindig ők akarták jobban az egészet, régebben még belementem az ilyenekbe, gondolván, hogy majd idővel megszeretem őket, de sosem ez történt, hanem pont hogy egyre kevésbé érdekeltek. Bezzeg akik iránt tényleg nagyon komoly érzelmeket tápláltam, azok a lányok sosem akartak tőlem semmit, még barátságot sem. Pedig nem arról van szó, hogy csak ilyen cicababáknál próbálkoznék. Pont hogy olyan nőkbe szerettem bele, akik eleinte nem is jöttek be ,csak ahogy szép lassan megismertem őket úgy kezdtek el érdekelni és aztán külsőre is nagyon vonzódtam már hozzájuk.

A Puzsér Róbert mondott egy ilyen %-os szabályt, hogy akármilyen %-ban szeretünk valakit a kettőnk egymás iránt érzett szeretetének az összege mindig a 100. Tehát ha én pl. 80%-osan vagyok belezúgva egy lányba akkor ő már csak 20%-osan tud viszont szeretni és ugyanez fordítva, az 50-50-et kéne megtalálni, de nagyon ritkán sikerül, általában az egyik fél mindig többet érez, szóval a legtöbb esetben olyan 60-40-en belül lesz ezekből párkapcsolat, ha túl nagy a különbség, abból semmiképpen. Sokáig úgy gondoltam, hogy ez egy nagy hülyeség, de ha visszagondolok a saját példáimra, akkor szinte minden esetben megállja a helyét.

2017. ápr. 20. 10:59
 1/8 anonim ***** válasza:

"Nem arról van szó, hogy ne jönnék be a csajoknak, többnek is tetszem, mint kellene. Nem jelent különösebb nehézséget összejönni valakivel"

igen ám, de nem mindegy, hogy milyen az a valaki.

azért vald be h ez elég nagyképű duma...

ott visítanál a lyuk mellett ha lenne egy olyan csaj aki lesz*r téged, de te meg odalennél érte.

Figyelj ez abból adódik, hogy eddig a nők akarták jobban, így téged nem motivált különösebben semmi, mer tudtad h úgyis lesz p/*nci.

Majd ha eléd kerül egy olyan nő aki másképp keveri a lapokat, mindez megváltozik.

ez a puzsér féle dologban lehet valami. Tisztelem a puzsért, mert jól beszél, de párkapcsolati tanácsokat biztosan nem tőle kérnéK! :D

2017. ápr. 20. 11:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Belegondolva, lehet valami ebben a Puzsér-féle dologban.

Biztos megtalálod majd azt a lányt, akivel 50-50 %-on lesztek egymás iránt.

Én soha nem hittem ebben a "majd idővel megszeretem" dologban. Akivel megvolt az alap szimpátia, abból lett a 2.-3. randi. Ha ez nem volt meg az első pár órában, tovább nem erőltettem senkivel.

L

2017. ápr. 20. 11:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Puzser ahany jo dolgot mond annyi f@zsagot is. Ez netto hulyeseg.

Viszont a jelenseg letezo es tok egyszeru a magyarazat ra. Azert nem "tudsz" osszejonni azokkal akikert oda vagy teljesen mert maskepp viselkedsz veluk. Miben maskepp? Talan ugy tudnan megfogalmazni, hogy a legtobben nem varjak ki amig a masikban is kialakul valami hanem lerohanjak/odaadjak magukat mert ok mar annyira szerelmesek. Ez pedig ugye tudod hogy hat egy semlegesebb szemelyre? Elijeszti.

2017. ápr. 20. 11:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Tizenéves koromban (12-20 évesen) 5 nagy szerelmem volt. 1 a tanárnőm volt, 2 osztálytársam akiknek egy legjobb barátom jobban bejött mint én, 1 lány aki azt írta évekkel később hogy töketlen voltam amiért nem kezdeményeztem, 1 pedig aki azt üzente egy közös ismerősön keresztül, hogy undorodik attól hogy ő nekem tetszik.

Azóta nem voltam szerelmes. Én is jól nézek ki alapvetően, azóta megtanultam azt hogy hogyan kell csajozni is (inkább ezzel volt gondom tizenévesen, hogy nem tudtam hogyan kell csajozni), de mióta értek azok az elutasítások, egyszerűen nem hiszem el hogy egy nő engem szerethet. Ebből aztán volt az is, hogy néha megbántottam csajokat (akik tényleg szerettek), de valahol nem tudom elhinni mégsem. Ott voltak azok a nők és őrülten szerettem őket. Nem egyet, nem kettőt. 5 nőt ilyen nyolc év alatt. Volt akit másfél, volt akit fél évig mondjuk. Mind elküldtek a pi csába így, vagy úgy. Nem volt soha viszonzott szerelmi kapcsolatom. Úgyhogy azóta kúrogatom a nőket, akár alkalmikban, akár pár hónapig tartó szexkapcsolatokban.

24/f

2017. ápr. 20. 12:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem szereted azokat akikkel nem éltél együtt.Az csak valami rajongás, idealizált sóvárgás.

Akkor szeress valakit ha két cekkerrel hordja neked haza a húsleveshez a hozzávalókat és késő este még felvarrja az inggombodat, na az szeretet.

2017. ápr. 20. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez a százalékos "szabály" hülyeség. Ha lehetséges 100%-osan szeretni valakit, akkor az 50-50% csak "félgőz" mindkét fél részéről, ergo nem jó. Annyiban lehet igaz, hogy a felek gyakran eltérő intenzitású érzelmeket táplálnak egymás iránt, de mondjuk A érzelme nincs hatással B-re. Szóval ha te "70%-ban" szeretsz valakit, attól ő még lehet, hogy 0. Vagy 80.
2017. ápr. 20. 14:43
 7/8 anonim ***** válasza:

12:22-vel nagyon együttérzek, és nagyon jót írt! NAGY zöld pacsi neki!!!!!!

Én ugyanígy jártam mint ő, annyi eltéréssel, hogy nekem csak 1 olyan lány volt, aki valóban "Az Igazi", akivel le tudnám élni ami az életemből még megmaradt...és neki nemkellettem. Voltak próbálkozásaim más nőknél, de mindegyik kihajított, gyakorilatilag ok nélkül. El kellett telnie úgy 20 évnek ahhoz hogy felnyíljon a szemem, de végül megtörtént.

Azóta én se csinálok mást, csak jól megmászom aztán kidobom a nőket. Ugyanazt kapják vissza amit ők adnak és meg is érdemlik. És maximálisan élvezem hogy megbánthatom a lányokat, nem leszek többé a kedves balek. 20 évig én szívtam, most szívjanak ők.

2017. jún. 13. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez sajnos így van, a saját bőrömön tapasztaltam, szóval igaz a dolog :'( sajnos.

A lányok ráadásul sportot űznek abból ha megbánthatják meg hülyíthetik a férfiakat akik tényleg kapcsolatot keresnek. Igenis megérdemlik hogy megalázzák és átbsszák őket!

Az utolsó válaszadónak teljesen igaza van, én meg neki adtam zöld kezet :))))) (najó a 12:22-es válaszadónak is adtam :)))) )

2019. szept. 22. 04:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!