Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van erre valami íratlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van erre valami íratlan szabály? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Pár napja voltam gólyatáborban egyik haverommal és ott megismertünk egy nagyon kedves, jófej lányt, csak hát mindkettőnknek nagyon tetszik. Úgy vettem észre, hogy a haverommal jobban szót ért, mint velem (sajnos nem vagyok valami kommunikaív, inkább a hallgatóság szerepét töltöm be) szóval úgymond "átengedtem" a haveromnak a leányzót.

DE a lány (egyelőre) nem akar tőle sem semmit.

Az lenne a kérdésem, hogy abban az esetben, ha a spanomnak mégsem sikerülne meghódítani, én attól függetlenül megtehetem-e? Mennyire lenne etikus vagy nem etikus?

A barátság (6 éve tartó) nekem fontosabb, mint sem egy lány miatt megromoljon.

Tapasztalatot is írhattok.

19/F

2017. szept. 1. 12:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha a barátodat kérdeznéd meg?
2017. szept. 1. 12:14
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen megtehetném, de szerintem rosszul esne neki látni,hogy én is próbálkozom vagy ha meg nekem össze jönne. Még ha nem is mondaná ki konkrétan.
2017. szept. 1. 12:21
 3/14 Blackfun ***** válasza:
100%
Mi lenne,ha ebben az esetben elhagynád a "szerintem" feltételezést, beszélnél vele és akkor tényleg tudnád, hogy ő mit gondol.
2017. szept. 1. 12:35
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
bros before hoes
2017. szept. 1. 12:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megválaszoltad a kérdésed. Ha úgy érzed nem tudná a haverod kezelni a helyzetet (szerintem a legtöbben nem tudnák) akkor hagyd "futni" a csajt egyenlőre. Én amúgy a csaj helyében örülnék is neki ha nem egyszerre vagy közel egyszerre támadna le két pasi akit barátnak szeretnék. Szerintem ha később mondjuk jövő nyáron vagy legalábbis pár hónap múlva próbálkozol (ha akkor még mindig úgy gondolod érdemes) az kezelhető helyzet. Így a haverodnak van ideje ki szerelmesedni a csajból neked van időd kicsit megismerni a csajt barátként valamint figyelheted hogy alakul a haverod lelkivilága ez alapján el tudod dönteni meddig mehetsz és a lánynak se lesz az az érzése hogy ő a gazella az oroszlánok között.
2017. szept. 1. 12:42
 6/14 A legrosszabb ***** válasza:
23%
Bros before hoes, abszolút osztom én is. Egy nőért, akivel franc tudja meddig lennék együtt, biztos nem adnék fel érte egy barátságot.
2017. szept. 1. 12:51
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a haveroddal kell megbeszélni.

Ha szerelmes lenne a leányzóba, akkor egyértelműen azt mondanám, hogy hagyd a csajt.

Viszont mindkettőtöknek csak tetszik, tetszeni pedig sok ember tud egyszerre.

21/L

2017. szept. 1. 12:51
 8/14 anonim ***** válasza:

Eddig kétszer voltam hasonló helyzetben, a jobbik eddig:

Volt egy csaj, aki nekem is és haveromnak is tetszett, mind a ketten szót értettünk vele és nemrég szakított és elkezdett megint randizgatni.

Ezt megbeszéltem a haverral, mind a kettőnknek tetszett, de mivel én már elhívtam randira, ezért úgy beszéltük meg, hogy randi után ő is hívhatja, kvázi nem zavarna, hogy mind a kettőnkkel elmegy randizni. Megnézzük hogy lesz, megnézzük ki tetszik neki jobban és ha az egyik úgy látja, hogy ebből lehet valami komoly, akkor a másik átengedi neki a pályát.

Emlékszem, hogy 1 hónap randi után mondtam havernak, hogy ha következőnek nem lesz semmi (mert következőnek tettem volna meg valami nagy lépést), akkor lemondok róla és akkor ő teheti meg a lépést. Röviden, a lány ma a feleségem és nem volt semmi gáz. Később kibeszéltem ezt vele és elmondta, hogy a másik srác is elhívta ide-oda, meg egyszer haza vitte egy buliból, de igazából semmit nem érzett iránta, inkább csak nyomult, de nem akarta lekoptatni és megsérteni :)

Másik rosszabb eset:

egyik nagyon jó barátom megismert egy szuper csajszit, szép, okos meg minden ami kell. Amikor megismertem, akkor egy ilyen baráti sörözésen voltunk, elkezdtem beszélgetni vele és kiderült, hogy 1000 közös témánk van, jóformán nem bírtunk betelni egymással, külső szemre úgy tűnt volna, hogy én vagyok vele és a barátom mellettünk csöndben sörözget.

Mivel nem voltak hivatalosan együtt, randizgattak és ahogy hallottam 1 csók volt összesen és már egy jó ideje próbálkozott ezért elbeszélgettem barátommal. Kb már úgy volt, hogy semmi értelme nincs többet a csajjal próbálkozni, mert úgy néz ki semmi nem lesz belőle és én megkérdeztem, hogy zavarná -e, hogy akkor én is bepróbálkozzak.

Azt mondta, hogy nyugodtan, szabad a pálya. Őszintén seperc alatt eljutottunk a csókig és utána elhívtam randira is. Másik haveromon keresztül a barátom megtudta, hogy megcsókoltam a lányt és utána teljesen kiakadt, jóformán megszakította velem a kapcsolatot és a barátságot. Persze ezer más okot hozott fel, de hülye nem vagyok, hogy pont a csók után. Megjegyzem még egyszer, azt mondta, hogy nyugodtan rámozdulhatok, hiszen ők nem jöttek össze... Ez régen volt, de rosszul esett, hiszen úgy érzem mindent jól kezeltem és a barátságát a csaj elé fektettem, mégis rosszul jöttem ki belőle. Én sem jöttem össze végül a csajjal, mert hogyan is jöhettem volna össze így vele, de a barátomat ez már nem érdekelte, vége lett...

Tanulság:

Tök mindegy mi történik, ez rajtad és a haverodon múlik.

2017. szept. 1. 13:21
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos tanácsokat, tapasztalatokat. Valóban meg kéne ezt beszélnem a haverommal..

Remélem senki nem " sérül" majd.

2017. szept. 1. 20:40
 10/14 anonim ***** válasza:
45%

Lófa5zt kell megbeszélni. Vegyük tudomásul végre, hogy az élet nem holdfényes lányregény. A párkeresés pedig végképp nem az! Kőkemény verseny ez, amit nem lehet eljópofáskodni, mert csak a legjobbak génjei jutnak tovább. Te voltál a legjobb a millió hímivarsejt közül, te értél elsőnek célba, viselkedj ehhez méltóan! Olyan verseny ez, amiben mindenki jól jár. Jól jár a nyertes, ez egyértelmű. De jól jár a vesztes is, hiszen a kudarcból tud tanulni, hogy a következő megmérettetésre új tudással felvértezve induljon. Minden kudarc, amiből tanulunk, jobb emberré, szerethetőbb partnerré tesz minket.

És jól jár a leányzó is, hiába akarjátok ti egymás közt eldönteni, megbeszélni. Nem ti döntötök, hanem ő. A férfi kiválasztja, kinél próbálkozik be, a nő pedig kiválasztja, melyik férfi próbálkozása tetszik neki.

2017. szept. 2. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!