Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne folytatni? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egy munkahelyen dolgozunk. Egy céges bulin együtt táncoltunk nagyon sokat. Beszélgetünk is rendszeresen. Most betegállományban van egy komolyabb betegség miatt. Azt mondta, ha meggyógyul, akkor beülhetünk valahova. Megkért arra, hogy az orvosi papírját vigyem be a munkahelyre leadni. És telefonszámot is cseréltünk. És amikor nemrég találkoztunk, hogy a papírt elhozzam, a kutyáját is elhozta megmutatni. És az egyik este kicsit elkeseredve hívott. És kb 20 percet beszéltünk. Megkérdeztem, hogy lenne-e kedve a kutyáját elvinni sétáltatni, és beszélgethetnénk. Annyit kérdezett, hogy mikor. Azóta nem beszéltünk. Én sem akarom zargatni őt mindig.2017. ápr. 23. 19:42
1/5 anonim válasza:
Én felhívnám, hogy hogy van, mert hiányzik a cuki kutyája. :)
2/5 anonim válasza:
A gyerekmunka tilos az országban, azonnal jelents be a munkáltatód a rendőrségen!
Mert nem tudom elhinni, hogy 16 felett valaki ennyire szerencsétlen legyen egy ilyen ajtó ablak helyzetben.
3/5 anonim válasza:
Minden sínen van elvileg,neked már csak fel kéne emelned a telefont.Kicsit lehetnél talpraesettebb!
4/5 anonim válasza:
" Annyit kérdezett, hogy mikor. Azóta nem beszéltünk" Ezt én nem értem. Nem válaszoltál erre semmit?????? Ronda a csaj, vagy van valamiért utálod?
5/5 anonim válasza:
A lány nyitott, csak hát mivel te vagy a FÉRFI, valamit léphetnél. Konkrét időpontra kérdezz rá, hogy pl. kedden van kedved ehhez/meg ehhez??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!