Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez csak szerintem íratlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem íratlan szabály?

Figyelt kérdés

Az van, hogy interneten, elkezdtem beszélni egy sráccal, azt mondta jaaj, ő nem annak a híve, hogy chateljen találkozzunk.

Találkoztunk és jaaj itt parkolok szállj be menjünk kocsival a parkig.

Szóval soha nem találkoztatok eddig, miből gondolja, hogy szimplán beülsz a kocsijába? Ez a férfiaknak tényleg ennyire természetes? Vagy csak én reagálom túl? Oké szép gesztus, de nem tudtam neki elmagyarázni, hogy ez nem arról szól, hogy pár méter csak.

24 L

2017. ápr. 23. 18:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Más világban élnek. Nők attól félnek, sorozatgyilkossal találkoznak, férfiak attól, hogy kövér nővel.

[link]

2017. ápr. 23. 18:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Első randira önállóan megyünk, max. vissza már nem... Neked van igazad! Egy méterre se ülj be.
2017. ápr. 23. 19:01
 3/12 A kérdező kommentje:
hahahha, ez jó :D kint tanulok külföldön, nem tudom, nekem ez annyira evidens volt, hogy nem teszek ilyet, a srác pedig nem értette mi is a problémám, bár ilyenbe már otthon is belefutottam, azért is kívánkozott ki a kérdésem.
2017. ápr. 23. 19:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Többször voltam olyan helyzetben, hogy úgy jött ki a randi, hogy én kocsival volta.

Ilyenkor fel szoktam ajánlani a hölgynek, hogy kocsival vagyok, mehetünk azzal, de ha gondolja, akkor el is sétálhatunk.

Sok nő nem szeret ismeretlen autóba beülni, így megkapja a lehetőséget, hogy inkább a sétát válassza, ha nem akar beülni a kocsiba.

2017. ápr. 23. 19:06
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó szerintem is ez lenne a helyes, nem pedig hülyének nézni meg győzködni, hogy csak pár méter.
2017. ápr. 23. 19:10
 6/12 anonim ***** válasza:

jogos a felvetésed

F

2017. ápr. 23. 19:12
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Amelyiknek jobb a humora, és jobban tudunk dumálni.

Egyébként ezek közül talán az #1-es leginkább az estem, a #2-es sem csúnya, a #3 meg nem az én kategóriám (én sem az övé)

2017. ápr. 23. 19:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezö: Helyesen látod!

(Ilyen bandzsit se láttam még mint 7. Egyik kérdést olvassa és a másikra válaszol?)

2017. ápr. 23. 19:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy bandzsi, velem akkor fordult ilyen elő, amikor mobilon voltam, megnyitottam egy kérdést, majd nem válaszoltam rögtön, hanem becsuktam és nézelődtem tovább. Amikor megfogalmazódott a válasz, visszamentem a kérdéshez, megnyitottam, bepötyögtem a választ és csak amikor elküldtem, akkor vettem észre, hogy a hülye reklám betöltése miatt ugrott pár centit a kép, pont akkor, amikor nyitottam volna a kérdést, így sikerült egy másikat eltalálnom.

A kérdésre válaszolva: szerintem is alap, hogy idegen autóba nem ülünk bele.

2017. ápr. 23. 20:08
 10/12 A kérdező kommentje:

Jól van, megesik, hogy néha bandzsi az ember. :D De átgondoltan válaszolt. XDD Dicséretes!

A kérdésre pedig köszi a megerősítést. ^^

2017. ápr. 23. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!