Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem íratlan szabály?
Az van, hogy interneten, elkezdtem beszélni egy sráccal, azt mondta jaaj, ő nem annak a híve, hogy chateljen találkozzunk.
Találkoztunk és jaaj itt parkolok szállj be menjünk kocsival a parkig.
Szóval soha nem találkoztatok eddig, miből gondolja, hogy szimplán beülsz a kocsijába? Ez a férfiaknak tényleg ennyire természetes? Vagy csak én reagálom túl? Oké szép gesztus, de nem tudtam neki elmagyarázni, hogy ez nem arról szól, hogy pár méter csak.
24 L
Más világban élnek. Nők attól félnek, sorozatgyilkossal találkoznak, férfiak attól, hogy kövér nővel.
Többször voltam olyan helyzetben, hogy úgy jött ki a randi, hogy én kocsival volta.
Ilyenkor fel szoktam ajánlani a hölgynek, hogy kocsival vagyok, mehetünk azzal, de ha gondolja, akkor el is sétálhatunk.
Sok nő nem szeret ismeretlen autóba beülni, így megkapja a lehetőséget, hogy inkább a sétát válassza, ha nem akar beülni a kocsiba.
Amelyiknek jobb a humora, és jobban tudunk dumálni.
Egyébként ezek közül talán az #1-es leginkább az estem, a #2-es sem csúnya, a #3 meg nem az én kategóriám (én sem az övé)
Kérdezö: Helyesen látod!
(Ilyen bandzsit se láttam még mint 7. Egyik kérdést olvassa és a másikra válaszol?)
Nem biztos, hogy bandzsi, velem akkor fordult ilyen elő, amikor mobilon voltam, megnyitottam egy kérdést, majd nem válaszoltam rögtön, hanem becsuktam és nézelődtem tovább. Amikor megfogalmazódott a válasz, visszamentem a kérdéshez, megnyitottam, bepötyögtem a választ és csak amikor elküldtem, akkor vettem észre, hogy a hülye reklám betöltése miatt ugrott pár centit a kép, pont akkor, amikor nyitottam volna a kérdést, így sikerült egy másikat eltalálnom.
A kérdésre válaszolva: szerintem is alap, hogy idegen autóba nem ülünk bele.
Jól van, megesik, hogy néha bandzsi az ember. :D De átgondoltan válaszolt. XDD Dicséretes!
A kérdésre pedig köszi a megerősítést. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!