Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem íratlan szabály?
Az van, hogy interneten, elkezdtem beszélni egy sráccal, azt mondta jaaj, ő nem annak a híve, hogy chateljen találkozzunk.
Találkoztunk és jaaj itt parkolok szállj be menjünk kocsival a parkig.
Szóval soha nem találkoztatok eddig, miből gondolja, hogy szimplán beülsz a kocsijába? Ez a férfiaknak tényleg ennyire természetes? Vagy csak én reagálom túl? Oké szép gesztus, de nem tudtam neki elmagyarázni, hogy ez nem arról szól, hogy pár méter csak.
24 L
Nekem ez túl privát. Nem félek attól, hogy bármi bajom esik, ha beülök abba a kocsiba, egyszerűen kényelmetlen érzés, olyan, mintha öleléssel köszönne. Egyelőre hadd legyen meg az a kis távolság és a semleges hely, ahol kedvemre közeledhetek, nem az ő tulajdonába szállok be és hasonlók. Idegen mobilt sem fogdos csak úgy az ember, mert fura ez és pont.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!