Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez csak szerintem íratlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem íratlan szabály?

Figyelt kérdés

Az van, hogy interneten, elkezdtem beszélni egy sráccal, azt mondta jaaj, ő nem annak a híve, hogy chateljen találkozzunk.

Találkoztunk és jaaj itt parkolok szállj be menjünk kocsival a parkig.

Szóval soha nem találkoztatok eddig, miből gondolja, hogy szimplán beülsz a kocsijába? Ez a férfiaknak tényleg ennyire természetes? Vagy csak én reagálom túl? Oké szép gesztus, de nem tudtam neki elmagyarázni, hogy ez nem arról szól, hogy pár méter csak.

24 L

2017. ápr. 23. 18:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jogos félelmed, idegen kocsiba én sem ülnék be ha nő lennék.
2017. ápr. 23. 21:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem ez túl privát. Nem félek attól, hogy bármi bajom esik, ha beülök abba a kocsiba, egyszerűen kényelmetlen érzés, olyan, mintha öleléssel köszönne. Egyelőre hadd legyen meg az a kis távolság és a semleges hely, ahol kedvemre közeledhetek, nem az ő tulajdonába szállok be és hasonlók. Idegen mobilt sem fogdos csak úgy az ember, mert fura ez és pont.

20L

2017. ápr. 24. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!