Tudom hogy itthon az emberek kicsit konzervatívak mostanában, de egyre nyomasztóbb hogy a jobboldal hogy növeli az állam (a kormány, avagy fidesz) hatalmát. Csak szerintem nincs ez rendben?
Szerintetek elképzelhető hogy ha túllépnek valami határt (az eddigieken túl), akkor valami nemzetközi szervezet csinál VALAMIT?
Talán anarchistán hangzik, de szerintem az államnak nincs joga beleszólni az egyén döntéseibe, amíg a nem befolyásolja közvetlen mások sorsát pl. könnyűdrogok, de akár egyetemi karok: Gazdaságtudományin gyakorlatilag csak fizetősre lehet bejutni (460 pont az állami), mert ők mérnököket akarnak (260p).
És ha valaki szereti a füvet, miért ne szívja? bizonyítottan kevésbé káros mint az alkohol. Alkoholistával meg Dunát lehetne rekeszteni...
Mivel én nem narkózom így nem érint, legyen a ti gondotok.
Ja meg nem is szeszkózom! :D
Ha teljesen leredukáljuk az államot, akkor anarchiába süllyedne minden.
Nem a törvények szabályoznának mindent, hanem aki gyorsabban tudja tölteni a Kalasnyikovot.
A könnyű drogok például nem véletlenül illegális.Mint írtad, így is épp elég baj van a sok zombi alkoholistával.Nem kell több szenvedélybeteg ember.
Nem teljes leredukálásról beszélek, de ami irreális az irreális. Egyre kevesebben vagyunk, minek még több embert lecsukni feleslegesen?
Sok könnyűdrog nem is okoz függőséget, de csak szélsőséges példának szántam (párhuzam az egyetemmel, ami a hétköznapiságot képviseli)
A zöld örömre gondolsz, igaz?
Azzal az a baj, hogy, aki rászokik, annak nagy esélye van arra, hogy egyre erősebb drogokat is kipróbáljon, fokozatosan lépked fele, aztán ott találja magát, hogy heroint adagol magának intravénásan.
Ha elindul a lépcsőn valaki, nem lesz könnyű megállni.
Egyik keresztszülőm pszichiátrián dolgozik, gyakran visznek oda olyanokat, akiknek elvonásra van szüksége.Szokott mesélni durva dolgokat, emiatt is támogatom a kábítószerek tiltását.
Személy szerint az alkoholistákkal is csinálnék valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!