Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátnő elvárások?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnő elvárások?

Figyelt kérdés
Na az a helyzet le van fixálva randi. Társkeresőn ismerkedtünk meg. Megnéztem részletesen az adatlapját és ott találtam hogy milyen lenne számára a jó partner. Na már most minden stimmel velem. Meg lehet adnia leendő partneréknek a farka méretét hogy mekkora legyen. Az enyém fele az ő megadott alsó határának. Továbbá szereti a szado mazot, csizma/láb fétist, harisnyát harisnya kötőt. Ha majd pár év múlva unalmas lesz a sex vagy valami akkor hozza az ostort és elver vele? A többit meg nemtudom értelmezni mert az rajta van nem rajtam. Szerintetek lesz folytatása? Mert amúgy nagyon aranyos.

2017. jún. 13. 17:39
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Annyira örülök, amikor hímnemű lények elméleteket gyártanak a női nem szervről....
2017. jún. 15. 20:40
 32/36 anonim ***** válasza:

Azt hittem nemi* szervük van. Amúgy ne legyetek már ilyenek, minden válaszom 0%, kivéve az elsőt. Ez miért van ? Húzzátok már le azt is nullára :D

30/f

2017. jún. 15. 22:24
 33/36 anonim ***** válasza:

[link]

Más dolog. Kérlek vess egy pillantást a második számlálóra. Ha a hüvely képessége a tágulásra csupán elmélet lenne akkor a számlálónak állni kéne nem ? :D

30/f

2017. jún. 15. 22:28
 34/36 anonim ***** válasza:

Cicuka, mikor legközelebb a normális pinájú nődet elviszed dokihoz, beszélj már vele.

Ha azt mondanám az orvosnak, fáj a szex, mert a páromnak túl vastag a pénisze, tudod mit NEM mondana.

"Ej, hát no, elvileg ottan egy baba feje is kigyün, magácska kamuzni tetszik."

Akkora ostoba paraszt vagy. De akkora.

2017. jún. 16. 08:37
 35/36 anonim ***** válasza:

Tudod mit? Tedd már meg nekem azt, hogy kitalálunk itt egy álnevet, és egy orvos válaszol rovatban előadod ezt egy nőgyógyásznak. Aztán belinkeljük.

Ha tényleg úgy gondolod, hogy igazad van, bizonyítsd.

2017. jún. 16. 08:40
 36/36 A kérdező kommentje:
mi ez a dedó? 2 idióta komolyan mondom a pun ci nem tud tágulni de tud csak fáj vagy nem fáj de tágul f@s zom már a szülésbe meg a pun ciba!
2017. jún. 16. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!