Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő elvárások?
Milyen társkeresőn lehet megadni a farokméretet, mint elvárást :D. Ha tudja, hogy neked mekkora, mit szeretsz ilyen téren és ennek ellenére randiztok, akkor valszeg csak polgárpukkasztásból írta.
30/f
Látod, neki nem mindegy, hogy mekkora. Emiatt mondjuk rossz érzésed ne legyen, mert egy gyerek méreteivel senki nem versenyezhet azt kitolni pedig elvileg minden nő képes, szal ha 30 centis "öcsikéd" lenne is, még bőven rádlicitálhatnának :D
30/f
Ja reped. Voltak idők, amikor nem vágták át a nők gátját. Azért biggyesztettem oda az elvileget. Nem kell ehez szerintem szülésen résztvenni. Biológia órán részt vettem és láttam már 3,14nát is közelről bármily hihetetlen, ahogy újszülöttet is. Hiába szépíted, ami kifér, az be is fér, akkora fax meg emberen nem volt/van/lesz. Csak ezt állítottam :D
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!