Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátnő elvárások?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnő elvárások?

Figyelt kérdés
Na az a helyzet le van fixálva randi. Társkeresőn ismerkedtünk meg. Megnéztem részletesen az adatlapját és ott találtam hogy milyen lenne számára a jó partner. Na már most minden stimmel velem. Meg lehet adnia leendő partneréknek a farka méretét hogy mekkora legyen. Az enyém fele az ő megadott alsó határának. Továbbá szereti a szado mazot, csizma/láb fétist, harisnyát harisnya kötőt. Ha majd pár év múlva unalmas lesz a sex vagy valami akkor hozza az ostort és elver vele? A többit meg nemtudom értelmezni mert az rajta van nem rajtam. Szerintetek lesz folytatása? Mert amúgy nagyon aranyos.

2017. jún. 13. 17:39
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

Milyen társkeresőn lehet megadni a farokméretet, mint elvárást :D. Ha tudja, hogy neked mekkora, mit szeretsz ilyen téren és ennek ellenére randiztok, akkor valszeg csak polgárpukkasztásból írta.

30/f

2017. jún. 13. 17:46
 2/36 A kérdező kommentje:
nem tudja mekkora :D még nem látta/fogta de én ezt nem értem nem mindegy hogy mekkora?
2017. jún. 13. 17:47
 3/36 anonim ***** válasza:
Mennyit írt be, hogy fele akkora? 30 centit?
2017. jún. 13. 17:47
 4/36 A kérdező kommentje:
én sem babázom meg salátázom a punciját
2017. jún. 13. 17:48
 5/36 A kérdező kommentje:
15cm-25-ig jó neki nekem meg alig van 10cm :)
2017. jún. 13. 17:48
 6/36 anonim ***** válasza:
0%

Látod, neki nem mindegy, hogy mekkora. Emiatt mondjuk rossz érzésed ne legyen, mert egy gyerek méreteivel senki nem versenyezhet azt kitolni pedig elvileg minden nő képes, szal ha 30 centis "öcsikéd" lenne is, még bőven rádlicitálhatnának :D

30/f

2017. jún. 13. 17:50
 7/36 anonim ***** válasza:
91%
#6 Minden nő képes, csak átvágják közben a gátját és szanaszét reped a szövet. Sok szülésen vehettél részt.
2017. jún. 13. 17:51
 8/36 A kérdező kommentje:
jaj hatoska majd meg szakadok rajta mi van akkor ha kicsi? ez van ezzel kell beérni
2017. jún. 13. 17:54
 9/36 anonim ***** válasza:
0%

Ja reped. Voltak idők, amikor nem vágták át a nők gátját. Azért biggyesztettem oda az elvileget. Nem kell ehez szerintem szülésen résztvenni. Biológia órán részt vettem és láttam már 3,14nát is közelről bármily hihetetlen, ahogy újszülöttet is. Hiába szépíted, ami kifér, az be is fér, akkora fax meg emberen nem volt/van/lesz. Csak ezt állítottam :D

30/f

2017. jún. 13. 17:58
 10/36 Sunshinedoll ***** válasza:
86%
Még most mentek az első randira, nem korai még azon gondolkozni, hogy vajon x év múlva uncsi lesz-e a szexuális életetek?
2017. jún. 13. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!