Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő elvárások?
#9 Ilyenkor kívánom bármilyen lehetetlen is, hogy szülj meg egy gyereket és utána hasonlítsd a szexhez.
Baromságokat írsz.
11es fogalmam sincs mi a bajod velem, mert én nem mondtam sehol, hogy egy gyereket a nőbe ki-be kéne dugdosni, csak azt az állítást tettem, hogy egy gyerek kb 30× vastagabb és 3-4x hosszabb, mint egy átlagos fax, tehát egy nő nem feltétlen kell, hogy meglepődjön egy nagyobb darab brácsától, mert az még bőven nem akkora. Azt mondtam a kérdezőnek, hogy ne legyen emiatt komplexusa, ha esetlek "lekicsinylik". Senki nem fikázott senkit, te ugrottál a torkomnak. Egyszerűbben nem hiszem, hogy el tudnám magyarázni neked.
30/f
Még mindig nem állítottam azt, hogy igen, te mondod, hogy ezt mondtam. Ha valaki képes egy ca 50 cm kerületű valamit a vagináján maximum kipréselni, akkor nem fogja szerintem túlzottan meghatni, ha 9 cm átmérő helyett, 15 cm átmérőjű valamit szuszakolnak benne. Észleli, hogy a 2. majdnem kétszer olyan vastag mint az első, de nem fog habzó szájjal, vérben forgó szemekkel üvölteni a fájdalomtól. Amúgy is a hosszról van szó, ne "lovagoljunk" ezen. Szerintem érted, hogy mit mondtam, csak valamiért nem szimpatikus számodra. Nekem szimpatikus, hogy a sima izmoknak van egy ilyen tulajdonsága, máskülönben nem vitatkoznánk itt.
30/f
"Észleli, hogy a 2. majdnem kétszer olyan vastag mint az első, de nem fog habzó szájjal, vérben forgó szemekkel üvölteni a fájdalomtól."
Mondjuk... de? Hallottál már arról, hogy a szülés FÁJ? Nézz már át légyszi a szülés kategóriába az oldalon és olvasgass egy kicsit, hogy milyen hobbiból kérnek a nők epidurális vagy spinális érzéstelenítést!
Nem írtam, hogy a szülés nem fáj. A mondat amit idézel, tartozik az azelőtti mondat. Miszerint a 9cm kerületű répa helyett a 15 cm kerületű répa nem okoz habzó szájat, vérben forgó szemeket és szüléshez hasonlítható fájdalmakat, ellentétben egy kb 50 cm kerületű gyerek fejjel. Tényleg érek annyit, hogy hülyét csináltok magatokból ? Ez most elég ártatlan megjegyzés volt, nem gondoltam semmi rosszra. Írjatok akkor, mikor tényleg elmeroggyqn tolgokat írok, mert olyan is szokott lenni. Nem maradtok le róla, nyugi.
30/f
#17 Az igazság pedig az, hogy egy szexista, vicceskedő, kifejezetten alpári összehasonlítást tettél a legelején.
Erre ugrott itt mindenki. Most pedig igyekszel védeni a védhetetlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!