Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is felhúztátok volna ezen magatokat?
Figyelt kérdés
Másfél órát késett a 2. randinkról a srác. Délután 4 órára volt megbeszélve, hogy jön elém és beülünk meginni valamit. Már fél 5 volt, abszolút semmi jel róla, majd 3/4-ed 5kor, (addigra már kellően felidegesített) ír, hogy most indult még csak el otthonról. Fél 6ra megérkezett hozzám, egyből kérdeztem, hogy miért késett ennyit, azt hittem valami baj van, ő meg csak annyit mondott, hogy mostanáig készülődött otthon és hogy mit pattogok, nem nézi ő az óráját percenként, hogy mikor induljon. Mondom, most tényleg ennyire hülye vagy. Ha mész dolgozni reggel 8ra és 10re érsz be, akkor is azt mondod a főnöködnek, hogy készülődtem, azért nem értem be?! Legalább 4kor felhívhatott volna, hogy nem ér ide időben, de ez kb úgy hangzott neki, mintha kínaiul mondtam volna. Persze csak fújta a magáét, hogy még én érezzem magam kellemetlenül. Persze könyörgött utána, hogy nehogy penderítsem, de hát ilyen megbízhatatlan embert. És ha már alap dolgokban ilyen, milyen lehet a komolyabb dolgokban?!2017. jún. 7. 21:22
1/21 anonim válasza:
Ismerős típus... Teljesen megértelek, én sem szeretem, ha játszanak az időmmrl.
2/21 anonim válasza:
Nem, de randi sem lett volna.
30/f
3/21 anonim válasza:
Felejtős!
Nem is értem miért vártál másfél órát úgy, hogy semmi üzenet nem jött tőle? Ilyenkor fel lehet tenni a kérdést, hogy melyikőtök a nagyobb hülye? Aki eleve egy tapló, vagy aki még hagyja is magát neki kiszolgáltatva?
4/21 anonim válasza:
Ez elég durva azért!
Én már rég elküldtem volna...
Mit kell készülődni órákon át egy randira..
5/21 anonim válasza:
teválasztottad kérdező,aki normális lett volna annak meg nem irtok vissza
6/21 anonim válasza:
Felhúztam volna magam,fel hát! De az is biztos,hogy a büdös életbe szóba nem álltam volna utána ezzel a paraszttal!
Főleg,hogy még neki állt feljebb..
19L
7/21 anonim válasza:
Én 30percet várnék max. Utána mehet a francba
8/21 anonim válasza:
En maximum 15 percet vartam volna ra ertesites nelkul (vagy meg annyit se), utana ennyi volt. Mar hiaba akart volna szolni, nem tudott volna.
9/21 anonim válasza:
Én nem, viszont nem is talált volna otthon. Maximum húsz percet vagyok hajlandó várni arra, aki késik, és nem jelzi. Húsz perc után fogom magam, és megyek dolgomra, ugyanis egyrészt senki ne várja el tőlem, hogy az egész napommal gazdálkodhat és akármikor méltóztatik beállítani, én ott leszek és várom, mint egy hűséges kiskutya, másrészt nem csak egy randiból áll a napom. Első randin az ember a jobbik arcát próbálja mutatni, és ha neki ez a jobbik arca, akkor még jobban is járok, ha inkább pl elmegyek a postára, vagy bevásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!