Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Huszonéves, harmincas srácok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves, harmincas srácok! Ti is eltűnnétek az első randi után ha egy ilyen lánnyal találnátok szembe magatokat? 24/l

Figyelt kérdés
El vagyok keseredve mert folyamatosan kudarcba fulladnak a találkozásaim. Interneten ismerkedtem eddig mert csendes és zárkózott típus vagyok, bulizni nem igen járok. Interneten tök jól elbeszélgetünk, minden nap érdeklődnek felőlem, de mikor találkozunk 2 perc múlva rájönnek, hogy nem vagyok valami bőbeszédű és másnap már nem is keresnek. Eltűnnek és soha nem találkozunk többet. Külsőleg sokan szépnek, csinosnak találnak és szerintem sincs semmi baj velem. De amint találkozunk és rájönnek hogy nem vagyok beszédes nem akarnak tőlem semmit vagy csak szexet. Aki meg többet akarna nekem nem tetszik. Aki meg tetszene az meg nem akar semmit. Rossz érzés hogy kapcsolatot senki nem szeretne tőlem aki tetszik is. Ha ilyen vagyok sosem lesz senkim?
2017. máj. 7. 21:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%

Én nem, valószínűleg jól el tudnánk beszélgetni, mivel igyekszem nem üres locsogással kitölteni az időt, és hagyok időt a válaszadásra is.

De TE eltűnnél előlem, mert "fúj de ronda Ön!", gondolnád.

2017. máj. 7. 21:28
 2/16 anonim ***** válasza:

többen akikkel találkoztam azzal jöttek, hogy "lehet alig fogok beszélni"...

mégis megoldottuk a dolgot :P sőt volt aki meglepődött magán, hogy többet beszélt, mint én :D

szóval én megpróbálnám megpuhítani a lányt, főleg ha neten tök jól megy a beszélgetés...

meg nem ítélek az első találka alapján, ott sokan feszültek

24F

2017. máj. 7. 21:29
 3/16 anonim ***** válasza:
52%

Hát ha az első randi az alapvető megismerésről szól, az kommunikáció nélkül nehéz. És azon a szépség sem segít.

Egyébként javíts ki, ha tévedek, de nem arról van szó, hogy kiszórod azt, aki neked nem tetszik, de nem kezdeményeznél azoknál, akik meg tetszenek?

2017. máj. 7. 21:35
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ide megmondom, hogy nem az a baj, hogy nem vagy bőbeszédű. Lehet szabotálod az ismerkedést (csak nem vallod be magadnak sem), de lehet valami más miatt vagy élőben ellenszenves.

Az első lépés az, hogy megpróbálsz rájönni mi a _valódi_ probléma, és nem a szimpatikus gumicsontot rágod.

2017. máj. 7. 21:42
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha neten tudtok beszélni akkor élőben is meg lehet valahogy oldani... szürcsöljetek el egy bort aztán feloldódsz. Vagy ahogy mondták lehet te vagy elég válogatós.
2017. máj. 7. 21:43
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
Nem baj az, ha elsőre nem beszélsz sokat. Kell némi türelem ahhoz, hogy egyáltalán mérlegelni tudjon az ember, hogy változik-e majd ez idővel vagy alapból ilyen ember vagy. Nos mivel nekik nem volt türelmük ehhez, nyilván csak pinát akartak. Evvan. Majd lesz normális csávód is.
2017. máj. 7. 21:54
 7/16 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem is. Csak én ezzel, az ellenkező nem táborát erősítem. :D
2017. máj. 7. 21:59
 8/16 anonim ***** válasza:
14%
Én alapból nem akarnék tőled komolyat szóval nem ezen múlna.
2017. máj. 7. 22:07
 9/16 anonim ***** válasza:

Amiket említettél, az nagyon sok nőnek a baja. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a kevés szövegelés a legnagyobb probléma.

Engem egyébként nem zavar, ha nem beszél sokat valaki, és az sem, ha túl sokat beszél. (Hogy a kérdésre is válaszoljak.)

Ha valaki tényleg amiatt ijed meg, hogy nem beszész sokat, az nem elég kitartó, esetleg felszínes, szóval nem veszítesz sokat.

A kinek kellesz és kinek nem probléma viszont általános dolog. Ez van. :)

2017. máj. 7. 22:07
 10/16 CascaraLover ***** válasza:
66%
Lehet, hogy kissé más képet mutatsz magadról, mint amilyen valójában vagy. Ha interneten bőbeszédű vagy, nyitott, közvetlen, élőben pedig meg sem mukkansz, akkor teljesen meg tudom érteni a srácokat. Nem mondom, hogy ez van, de ezt tudtam elképzelni hirtelen. De én bevállalnám, hogy még találka előtt leírnám, mi a helyzet. Hogy kicsit nehezebben oldódsz fel első találkozás alkalmával. Az őszinteség mindig jó befektetés. Sok sikert a pártaláláshoz! :)
2017. máj. 7. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!