Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves, harmincas srácok! Ti is eltűnnétek az első randi után ha egy ilyen lánnyal találnátok szembe magatokat? 24/l
Én nem, valószínűleg jól el tudnánk beszélgetni, mivel igyekszem nem üres locsogással kitölteni az időt, és hagyok időt a válaszadásra is.
De TE eltűnnél előlem, mert "fúj de ronda Ön!", gondolnád.
többen akikkel találkoztam azzal jöttek, hogy "lehet alig fogok beszélni"...
mégis megoldottuk a dolgot :P sőt volt aki meglepődött magán, hogy többet beszélt, mint én :D
szóval én megpróbálnám megpuhítani a lányt, főleg ha neten tök jól megy a beszélgetés...
meg nem ítélek az első találka alapján, ott sokan feszültek
24F
Hát ha az első randi az alapvető megismerésről szól, az kommunikáció nélkül nehéz. És azon a szépség sem segít.
Egyébként javíts ki, ha tévedek, de nem arról van szó, hogy kiszórod azt, aki neked nem tetszik, de nem kezdeményeznél azoknál, akik meg tetszenek?
Ide megmondom, hogy nem az a baj, hogy nem vagy bőbeszédű. Lehet szabotálod az ismerkedést (csak nem vallod be magadnak sem), de lehet valami más miatt vagy élőben ellenszenves.
Az első lépés az, hogy megpróbálsz rájönni mi a _valódi_ probléma, és nem a szimpatikus gumicsontot rágod.
Amiket említettél, az nagyon sok nőnek a baja. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a kevés szövegelés a legnagyobb probléma.
Engem egyébként nem zavar, ha nem beszél sokat valaki, és az sem, ha túl sokat beszél. (Hogy a kérdésre is válaszoljak.)
Ha valaki tényleg amiatt ijed meg, hogy nem beszész sokat, az nem elég kitartó, esetleg felszínes, szóval nem veszítesz sokat.
A kinek kellesz és kinek nem probléma viszont általános dolog. Ez van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!