Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak nektek mitől nőies...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek mitől nőies egy nő?

Figyelt kérdés
Sok smink, divatos ruhák, műköröm, hosszú haj?

2017. máj. 6. 18:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
a viselkedésétől, nem a sok ipari hulladéktól, amit magára ken illetve aggat. A nőiesség belülről sugárzik, nem a műanyag teszi azzá!
2017. máj. 6. 18:32
 2/19 anonim ***** válasza:
81%
Természetesen,a túl sminkelt,meg nagy mükörmök csak álca
2017. máj. 6. 18:33
 3/19 anonim ***** válasza:
28%

Törékenyebb nálam, érzékenyebb nálam, szebb nálam, kulturáltabb nálam, jobb illatú nálam, romantikusabb nálam, rendet rak nálam, főz nálam, mos nálam, takarít nálam és akkor jó nálam :D

30/f

4/19 anonim ***** válasza:
94%
Igaz én nem vagyok férfi, de ezek közül maximum a hosszú haj amire rábólintanak, az összes többi jelentéktelen, viszont a nőies viselkedés és a jellem fontos.
 5/19 anonim ***** válasza:
80%

Jó kérdés, és kapni fogsz rá teljesen vegyes és más válaszokat. Mindenkinek más tetszik. De nem, azt nem tudjuk, hogy a kiszemeltednek mi tetszik.

De ha ez ér neked valamit, válaszolok: kedves, mosolygós, értelmes, nem túl harsány. De lehetne még sorolni...

2017. máj. 6. 18:35
 6/19 anonim ***** válasza:
38%

Romantikus alkat, kecsesség, finomság, báj, kedvesség, mosolygós természet, "úrinő-attitűd", tartás megléte, képes elérni, hogy a férfi úriember legyen a társaságában.

Feltűnt, hogy egy külső tulajdonságot sem írtam? Ez bizony nem véletlen:)

2017. máj. 6. 18:38
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
viselkedés, öntözködés
2017. máj. 6. 18:42
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
A sok smink és műköröm nagyon nem jön be. A ribis öltözködési sem.
2017. máj. 6. 19:08
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
Pont attól, hogy nincs szüksége sminkre, divatos ruhákra, műkörömre. Aki nőies, az rövid hajjal is az.
2017. máj. 6. 20:10
 10/19 anonim ***** válasza:
63%
Érződik a rajta az termékeny/érzéki nőiesség. Egyszerre erős és gyengéd. Ezt nem nagyon lehet leírni csak a férfiak ismerik ezt az érzést (akiknek hasonló nők a zsánerei). De ez alatt nagyjából azt értem, hogy igazi forró kinézetük (formás cici, izgatóan kerek popsi, szexi csípő egyértelműen mind-mind természetes formában)/viselkedésük (szenvedélyesek, élettel teliek) ellenére mégis természetesen gyengédek és finomak (bőr, arcvonások, kisugárzás). Lehet kicsit fiús, amolyan belevaló csajszis viselkedésű, de ha sorra kerül a romantika, a szentimentális pillanat, akkor érezzem rajta, hogy kívül, belül gyengéd nő. Ezt nem lehet megjátszani és a duci nők illetve az atomnagy ribik azért nem opciók számomra és nem tudták megtestesíteni a nőies nőt, mert mondjuk előbbiekből hiányzik a finom nőiesség és kiábrándító lesz az összkép. Lásd Kasszás Erzsi akármilyen vidám és jó kisugárzású, a pasik jelentős része - akik nincsenek kompromisszumkényszerben a külsejükből adódóan - qrvára nem fognak hozzá vonzódni. Utóbbi esetében (plázaribi) pedig pont az érzéki belsőség, a finom nőiesség hiányzik, ami az én esetemben például a szex esetén kizáró, mert én nem a céltalan dugásokra, hanem a szenvedélyes, de egyben gyengéd együttlétre vágyok.
2017. máj. 6. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!