Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy duci, mosolygós, visszafogottan nőies, széparcú nőt sosem fognak a férfiak megszólítani a túlsúlya miatt?
Mindig csak azt veszed észre, amit akarsz.
Ahhoz képest én egy csomó duci csajt látok parral. Hogy lehet ez? Talán mert én nem viselek szemellenzőt és nincs csőlátásom?
A szépség relatív, mindenkinek más tetszik más az ízlése.
Egyébként ha nem tetszel magadnak akkor változtass rajta, ilyen egyszerű!
Hát ezzel nem értek egyet, én ugyan nem vagyok extrémen túlsúlyos, de van rajtam fogni való. Ugyan rendszeresen járok edzeni, de nem volt célom soha az, hogy vékony legyek, nekem az nem is tetszik. Csak formásodni, erősödni szeretnék.
Mégis, nem volt gondom soha a pártalálással, mármint ismerkedési szinten. Mindig voltak olyan férfiak az életemben, akiknek tetszettem, így ahogy vagyok. És ők is tetszettek nekem.Tehát szerintem ez nem igaz. Persze lehet, hogy a te tapasztalatod más, de annak valószínűleg más az oka, és nem a túlsúly.
Nem fognak. Majd' 30 év tapasztalata.
Aztán meg lefogysz, mindened lógni fog, és úgy leszel vele, hogy most már mindegy, megvagy egyedül is.
Tapasztalataid szerint nem. Beszélni tudsz?
Odamész az áldozathoz és rábeszéled egy hancúrra.
Ismerősöm ideálja a formásan duci, van mit fogni rajta nő.
Amúgy valóban nagyobb az előnye a pasiknál a kevésbé duci / vékony nőknek. Van, akit közel 15 kiló fogyás után sokkal jobban észrevesznek az utcán is, mint előtte, pedig más nem igen változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!