Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne egy duci párotok, örülnétek, ha lefogyna?
Figyelt kérdés
Kíméljentek olyan válaszokkal, hogy sosem lenne duci párom stb. Értelemszerűen ez azokra vonatkozik, akiknek lenne :)2016. aug. 15. 15:42
2/18 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2016. aug. 15. 15:45
3/18 anonim válasza:
Hogy a viharba ne örülnék? Nem szeretem ha duci a párom.
4/18 anonim válasza:
Hat ha ugy ismertem es szerettem meg,akkor eselyes,hogy jo lenne ugy,ahogy van. Hat ot boldogga teszi,akkor fogyjon le.
5/18 anonim válasza:
Nem igazán örülnék, de kb, + - 10 kiló nem számít.
Az már zavarna, ha 70-ról 50 lenne. Szóvá nem tenném, de bizti érezné, hogy valami nem oké.
6/18 RoseTyler válasza:
A páromnak tetszettem +20 kilóval is (kétszer ekkora mellem volt), meg most is tetszem túlsúly nélkül. Ő is leadta a kevés feleslegét, amit időközben felszedett. Nekem ő így tetszik igazán. Túlsúllyal nem annyira. Mióta lefogytam, azóta viszont gyakran megszólja magunk között a kövérebb nőket. Pedig előttem nem is nagyon volt vékony barátnője.
7/18 anonim válasza:
Nekem tetszik a duci alak, annyira nem örülnék neki, de ha ő ettől jobban érzi magát :)
23F
8/18 anonim válasza:
Nekem duci a feleségem, viszont nem így ismertem meg. Sajnos hormonális okok miatt hízott fel, ezért nehéz dolga van. Őt is zavarja de engem is. Igen, örülnék neki, ha lefogyna. 36F
9/18 anonim válasza:
"Ha lenne egy duci párotok, örülnétek, ha lefogyna?"
Mi van?
10/18 anonim válasza:
Engem szeretett és kívánt a férjem +10 kilóval is, de mióta elkezdtem fogyni, látom, hogy teljesen fel van tüzelve:) Szóval igen, úgy látom örül neki. Bár szerintem ez nem csak a testem miatt van, én is sokkal energikusabb, jobb kedvű vagyok, én is jobban tetszem magamnak, így természetes, hogy "új színt" hozott a mindennapjainkba a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!