Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti mennyire örülnétek, ha olyan férfit találnátok akinek csak a párjával lenne kapcsolata? Első szexuális élmény után sem csalná meg a párját.
Attól függ, mennyire él álomvilágban.
Volt dolgom kezdőkkel, és sajna nem is jött ki jól.
Szám szerint hárommal. Fenntartom a lehetőséget, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, és azért fogtam ki őket.
Általában fogalma sincs egy párkapcsolat működéséről, a kompromisszum fontosságáról, vagy csak úgy általánosságban a női testről.
Elég hosszan ecsetelhetném a "miért nem" oldalt.
Nyilván van akinek összejöhet, de erre kisebb az esély, mint két tapasztalt partner esetében.
Na ja, elváhaató az instant profizmus, előny ha már 200 nője volt, merhá' akkor tuti profi, akinek meg 1 vagy 0 azok mind lúzerek.
Kedves kettes. Ne beszéljünk végletekben.
Én a saját tapasztalataim szerint válaszoltam.
Viszont kiegészíteném annyival a válaszom, hogy nem a megcsalás az egyetlen olyan dolog, ami gallyra tehet egy kapcsolatot.
Ha már 200nő otthagyott valakit, az is gyanús, nem gondolod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!