Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok/férfiak, akiknek van lánytestvére: ha egy nő hasonlít karakterben a lánytestvéretekre, azt vonzónak találnátok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez függ attól, milyen az a karakter, de érdekelne pár vélemény. Hogy vonzó-e az, mit a környezetünkben élő nő képvisel. (Esetleg anya, de az kicsit más téma)2016. ápr. 27. 22:20
1/5 anonim válasza:
NEM! :D A mi gyerekkorunk abból állt, hogy mindig téptük egymást, és ő azóta is szinte mindenben szöges ellentétem. Én inkább halvérű vagyok, ő meg folyton pörög. Mondjuk fura, mert egymás poénjain meg mindig röhögünk, és úgy nagy általánosságban félszavakból is megértjük egymást. Egy hozzá hasonló nőt viszont nemigazán tudnék elképzelni magam mellett.
2/5 anonim válasza:
Külsőre vonzónak találnék egy hozzá hasonló nőt, de teljes karakterében nem.
3/5 anonim válasza:
Kérdező, ha lány vagy, akkor üzenem, hogy ne foglalkozz olyan srácokkal, akik ennyire "szerelmetesek" a rokonaikba. Bizony szokott olyan lenni, hogy ezek nagyon is nagy befolyással vannak rá főleg véleményalkotásba a srác magánéletét illetően (még a lánytesók is ezt csinálják) és neked ez nem a legjobb helyzet hosszú távon.
4/5 anonim válasza:
Nagyon nem :)
A húgom elég zizzent, es akaratos. O is irányító tipus es en is, igy nem jövök jól ki az ilyen tipusú nőkkel.
Érdekes ez, mert pl en a nagymamáját, mondanám hogy o meg az az igazi no volt. Mesélte, hogy a forradalom idején, kiszokott s futkározott, miközben a golyók suvitettek el mellette, de nem érdekelte. Kiváncsi volt a forradalomra. Egy karcolás nélkül megúszta. A szeretet ami belőle sugárzott, a s.arok bele mindenbe mentalitás, mind mind olyan tulajdonság amit vonzónak találok egy noben.
5/5 anonim válasza:
Nekem nővérem van. Jó tesók voltunk, de ő kicsit fiús volt karakterében, de nekem a nőiesebb nők jönnek be. Viszont tini korunkban, amikor elkezdtek érdekelni a lányok, rá is nőként tekintettem és ő volt az első akit láthattam fehérneműben és volt h meztelen is. Hatással volt rám, azóta is külsőben hasonló nők tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!