Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha találnátok ilyen férfit, ezzel az egy hibával?
Szerintem teljesen rendben vagy a leírtak alapján. Nyílván más szempontott is szemügyre fognak venni a nők de a méreted miatt egyáltalán nem kell aggódni. :)
N
Én meg vagyok elégedve az enyémmel. Mindössze azért írok, mert látom, hogy sok nő úgy írja le a véleményét az ilyenen aggódó srácoknak, mintha alaptalan lenne a srácok problémázása. Rendes dolog ezektől a lányoktól/nőktől, hogy segítő és nyugtató szándékkal leírják, hogy nincs mit aggódni. De azt gondolom, hogy férfi táraim aggodalma nem feltétlen alaptalan.
Mit hallanak sok nőtől? Kezdem azzal, hogy mit hallanak ritkán: "15 cm péniszű férfit szeretnék". És amik inkább jellemzőek: "20 cm-es fäszt akarok" részegen lehet ilyet hallani egyes csajoktól vagy olvasni fórumokon, szexpartner keresőkön. "Kipróbálnám egy négerrel." "Úúú, mekkora lehet neki?" "Nem kell kis pénisz." stb
Ezek után nem csoda, hogy egyes srácok akiknek mondjuk 15cm-es, kevésnek gondolják a csajoktól hallott 20 centis vagy néger óhaj után.
Hasonló ez a fériak mellméret mizériájához.
De talán még komolyabb is, mert nekem szine mindegy, hogy két kosárlabda méretű melle van-e a lánynak vagy csak éppen van ott valami. A puncia jobban érdekel, abban meg nem nagyon van kivetni való. Esetleg az illata, de az könnyen orvosolható. De egy nőnek nem ennyire lényegtelen, hogy 20, 15 vagy 5 centis az a fäsz.
Ha valaki megtetszik és megszeretem,biztos nem az intim méretén kattogok.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!