Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy duci, mosolygós, visszafog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy duci, mosolygós, visszafogottan nőies, széparcú nőt sosem fognak a férfiak megszólítani a túlsúlya miatt?

Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 08:45
1 2
 11/15 anonim válasza:
56%

Kedves kérdező,én kifejezetten az ilyen hölgyeket kedvelem:)

Ha érdekel pár tanács,vagy tapasztalat,akkor írj priviben nyugodtan,akár még ismerkedhetnénk is.

25/F

2017. jan. 3. 09:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Egy ilyen nő is lehet nagyon vonzó. Persze linkelhetnél egy képet, hogy számodra mit is jelent a duci (nem kell, hogy Te legyél rajta, Google a barátod), így könnyebb lenne véleményt mondani. Nekem pl. mindig jobban bejöttek az átlagosnál kicsit erősebb alkatú nők, mint a vékonyak.
2017. jan. 3. 09:53
 13/15 anonim ***** válasza:
33%
Az asszonyos alak engem is vonz. Szélesebb csìpő ,dùsabb kebel, nagyobb popsi , erősebb comb, de normâl vàdli amire felmegy a magasabb szàrù csizma, ja és egy cuki poci is tetszik. Sok ilyen lâny rejtegeti magàt (buggyos zsàkot vesz ruhânak) vagy ùgy akar öltözni mintha 50kg lenne ....Szòval öltözni tudni kell ès csoda törtènik.
2017. jan. 3. 10:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, bár néha picit extrémen öltözöm és már szólított le srác az utcán.

Sima fekete ruha volt rajtam.

Sokkal több pasinak jön be az ilyen alak, mint hinnéd. Volt egy olyan barátom, aki eleinte nem tudta eldönteni, hogy tetszem-e neki, mert nem feleltem meg a társadalom általi ideálnak.végül rájött, hogy nagyon is tetszem neki.

2017. jan. 3. 11:00
 15/15 anonim ***** válasza:
A baratnom pont ilyrn es korul rajongjak a pasik szoval no para.
2017. jan. 3. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!