Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mi számít még a nőies, csinos öltözködésbe még a szoknya kivételével bele?
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 21:44
1/11 anonim válasza:
Egyszer valaki linkelt itt egy szürke farmeres képet de nem lelem.
De egy alapjába véve jó alakú szexi nő egy farmerben és egy szűk felsőben is lehet nagyon is nőies.
2/11 anonim válasza:
Egyértelműen a combcsizma! Vagy ilyen bokacsizmák magassarokkal. Tudom, a magassarok tönkreteszi a nők teljes gerinc- és ízületrendszerét,és lenyomorodnak középkorukra, de nőies. Egyértelműen a testhezálló ruhák, toppok, nagy kimondottan nőies övek, bőrdzseki. Ezek.
3/11 anonim válasza:
nekem megtetszettek mostanában a magassarkút hordó nők/lányok..
Nem a 20centis sarokra gondolok..hanem az a csinos,"elegáns" magassarkúk:
pl. ilyen..és hasonlók..:)
4/11 anonim válasza:
próbáld ki az ujjatlan inget egy keskeny nyakkendővel, nem tudom mennyire számít nőiesnek de nagyon szexi
5/11 ASOT válasza:
7/11 anonim válasza:
De hát ezt a nők tudják, miért a férfiaktól kérdezed?
8/11 anonim válasza:
Én csak a szoknyát és az egyberuhát tartom nőiesnek!
9/11 anonim válasza:
10/11 3,14 válasza:
Szia, Nem a ruha nőies hanem az aki viseli, az a lényege hogy jól és felszabadultan érezd magad benne, vagyis tudd adni magad. Olyan ruhákat vegyél fel amikben nem kell maszkolnod, színészkedned magad túlzottan. Én egyébként az elegáns ruhát tartom nőiesnek na meg a ruha nélküli aktokat. A toppokat mellrázásokat kifejezetten taszítónak visszatetszőnek találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!