Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak nektek mitől nőies...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek mitől nőies egy nő?

Figyelt kérdés
Sok smink, divatos ruhák, műköröm, hosszú haj?

2017. máj. 6. 18:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
Vékony és hosszúhajú.
2017. máj. 6. 20:54
 12/19 anonim ***** válasza:
53%
Sok smink?:D Ez vicc? Külsőleg egyrészt fontos az ápoltság hogy figyeljen magára, ápoltság meg nem azt jelenti hogy levakolja magát 6 réteggel, pont hogy nekem pl fontos hogy ha lemossa a sminket akkor is szép legyen a bőre, meg úgyis tetsszen. Öltözködésre pedig a kifinomultság, elegancia a fontos, mindezt a divatnak megfelelő darabokkal is el lehet érni, de a nőies vonalon. Ez a lóg a csajon minden feliratos és szaggatott sz*r, nekem nem jön be. Hajnál fontos hogy ha festi akkor arra figyeljen,mert a lenőtt szőke haj meg ami halálra van roncsolva a festéstől, formázástól az elég taszító. Műköröm nálam szintén nem nyerő. De a legfontosabb amúgy a viselkedés, a gesztusai, ahogy beszél, mert tök mindegy milyen ruha van rajta, ha ömlik a szájából a szenny vagy ku*rvásan kelleti magát. Legyen benne tartás és önbizalom, de mindez nem egyenlő a beképzeltséggel.
2017. máj. 6. 20:55
 13/19 anonim ***** válasza:
70%
Valaki elmondaná, hogy mi a f***ért kellett a sárga föld alá pontozni a 10-es kommentemet? Pedig helyenként még kifejezetten polkorrekt voltam ugyanakkor közel áll az igazsághoz a válaszom. Vagy sokaknak az csípi a szemét, hogy egy nőies nőnek igen is SZÉPNEK KELL KINÉZNIE?
2017. máj. 6. 21:47
 14/19 anonim ***** válasza:

Nyugi, a hármasomat is lepontozták, pedig tök jó poén volt....szerintem :,(

30/f

2017. máj. 6. 22:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Kilónyi smink, extra vastag szemöldök, póthaj, bamba tekintet, rose gold iphone a kézben, óránként frissülő instagram/facebook profil. Gyönyörű!
2017. máj. 7. 00:37
 16/19 A kérdező kommentje:
Latom a belsore koncentralnak sokan, megis a valo eletben a Barbie babakat figyelik az emberek es oket szolitjak le, akar hosszutavu kapvsolatra is.
2017. máj. 7. 10:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerinted az emberek mekkora hányada ismerkedik "leszólítás" által? Szerintem téves az általánosításod.
2017. máj. 7. 13:04
 18/19 anonim ***** válasza:

Nyilván mindenki mást tart nőiesnek... van, akinek seggig érő haj és E-s kosarú mell alatt már nem is nő a nő, másnak meg egyenlő azzal, hogy házias és kedves.

Nekem:

- ápolt, csinos, ad magára

- nem túl sportosan öltözködik, inkább elegánsan (nem kell sok flancos ruha, de ne sportcipőben menjen mindenhova, ne meneküljön sírva egy olyan cipőtől, aminek van egy minimális sarka, hordjon ruhát és szoknyát, tudjon kiöltözni eseményekre)

- picit vastagabb ajkak, látványos csípő, szimmetrikus arc

- szerény, kecses, kedves

2017. máj. 8. 12:03
 19/19 A kérdező kommentje:

Epozo valaszolo, ezt a leszolitast azt gondoltam mindenki erti, de ugy latom nem...

Kedves utolso. Koszonom a valaszt

2017. máj. 8. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!