Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt a második randi?
Figyelt kérdés
Olvasgattam a témában, mit érdemes csinálni a második randin (igen, nem vagyok valami gyakorlott, nem sokszor randiztam még eddig :D), és javasolnak éttermet, színházat, koncertet, kalandparkot, minden anyámkínját. Nekünk erre nem lesz lehetőség, csak épphogy lesz 1-2 óra, amit együtt tölthetünk. Lehet, hogy túl egyhangú, de én sétára gondolok. Ti milyen programot választottatok a második randira? Akinek van egy kis ideje és megosztja velem, annak megköszönöm. Szexet ne javasolja senki, az még biztosan nem játszik nálunk. :D2017. máj. 6. 15:06
2/6 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb ha a beszélgetésen van a hangsúly, amihez a séta tökéletes 1-2 órán keresztül, ha többről van szó vagy nem jó az idő, akkor meg be lehet ülni valahová (szerintem a kávézó, teázó, vagy nyugisabb bár jobb választás mint az étterem). Szóval ha van valamilyen program ami közben nem lehet beszélgetni (például színház, mozi, stb) akkor is előtte vagy utána, vagy is mindenképp jó ha van pár óra ahol lehet. Tehát 1-2 óra séta második randi programnak szerintem tökéletes:)
3/6 anonim válasza:
A séta szerintem is jó ötlet, és én úgy irányítanám, hogy a végén legyen egy hely, ahol le lehet ülni. A kerti pad nagyon alkalmas hely a közeledésre. Ha a fiú szemben ül le, az nagyon gyanús, hogy csókra számít!
4/6 anonim válasza:
A családjával elmentünk kirándulni, aztán meg kettesben strandoltunk naplementéig.
5/6 anonim válasza:
Szerintem meg jobb beülni valahová, cukrászda, kávézó stb. 1-2 órába belefér.
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat!
5-ös válaszolónak mondanám, hogy az első találkozót pont egy kávézóba szerveztem, azért is gondoltam rá, hogy most ne ugyanaz legyen, hanem kis aktivitás is legyen benne, a séta ebből a szempontból lesz jó. Csendes, hegyoldali utcákon még talán némi hangulat is párosul hozzá.
2017. máj. 6. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!