Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Huszonéves, harmincas srácok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves, harmincas srácok! Ti is eltűnnétek az első randi után ha egy ilyen lánnyal találnátok szembe magatokat? 24/l

Figyelt kérdés
El vagyok keseredve mert folyamatosan kudarcba fulladnak a találkozásaim. Interneten ismerkedtem eddig mert csendes és zárkózott típus vagyok, bulizni nem igen járok. Interneten tök jól elbeszélgetünk, minden nap érdeklődnek felőlem, de mikor találkozunk 2 perc múlva rájönnek, hogy nem vagyok valami bőbeszédű és másnap már nem is keresnek. Eltűnnek és soha nem találkozunk többet. Külsőleg sokan szépnek, csinosnak találnak és szerintem sincs semmi baj velem. De amint találkozunk és rájönnek hogy nem vagyok beszédes nem akarnak tőlem semmit vagy csak szexet. Aki meg többet akarna nekem nem tetszik. Aki meg tetszene az meg nem akar semmit. Rossz érzés hogy kapcsolatot senki nem szeretne tőlem aki tetszik is. Ha ilyen vagyok sosem lesz senkim?
2017. máj. 7. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Akkor nincs probléma... a társkeresés sajnos ilyen. Örülj neki, hogy az első randin már kiderült, hogy nem illetek össze! :)

Én amúgy ezért is a pártalálásra taktikáztam inkább, azaz nem akartam stresszelni magam a kereséssel, egyszerűen csak jól éreztem magam a bőrömben ahogy vagyok, és amikor megismertem egy új embert, és szimpatikusak is voltunk egymásnak, akkor alakulhattak a dolgok...

24f

2017. máj. 7. 22:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok bőbeszédű.
2017. máj. 7. 22:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem tűnnék el ha megvan az összhang a lánnyal. Nem a kevésbé bőbeszédűséggel van a gond. Amit leírtál abból az látszik, hogy mindössze nem sikerült még olyannal összefutnod akivel kölcsönös lenne a vonzalom. Sajna az internetes ismerkedés ilyen. Le kell futni pár kört mire találkozol olyannal akivel Te is elképzelnéd. Eléggé zsákbamacska. A sokadik találkozón majd összejön! 31/F
2017. máj. 7. 22:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Az nem baj, ha nem vagy bőbeszédű. De a legtöbb ilyen lány emellett iszonyú unalmas is, ami viszont már nagy baj. Nem bírom a savanyú pitsákat, akikben semmi eredetiség, semmi élet nincs.
2017. máj. 7. 22:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Velem is ez van.

Pedig en sokat beszelek, Bar nem gondolnam hogy tul sokat. Nagyjabol ugyanannyit szoktam, mint a randipartner.

Aztan megis sok, általam kifejezetten jonak megítélt randi utan nem kerestek. Max olyan akit nem is akartam.

Bar en ilyenkor van akire rairok.

2017. máj. 8. 00:29
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem semmi de semmi extra nincs az esetedben.tényleg azt hiszed hogy azért lépnek le mert keveset beszélsz(ne mond hogy bevetted)??? inkább azért mert már volt még mutatósabb csajjal is dolguk az ipséknek és akármikor leakaszthatnak olyat ismét.hangsúlyozom hogy nem azt mondom hogy nem nézel ki jól de nyilván olyan menőjenőkre vetetted ki a hálódat akik még nálad is fullosabb csajokhoz szoktak...de neked is biztos vannak potenciális rajongóid tömegesen csak őket te nézed semmibe lám a bevezető szövegben is éppenhogy említést tettél arról hogy oké te is megszűröd a néped DE szerintem te sokkal több jelentkező előtt "csapod be az ajtót" mint ahányan előtted
2017. máj. 29. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!