Ilyen hülyeségen ti is felhúztátok volna magatokat?
Brühhhhüüü.
Ez olyan mint amikor már megettem az ebédet de a lábosban marad még egy fél adag, és azt is be kell gyürni, ne hogy kidobjuk. Habár éhes már nem vagyunk, de együnk addig mig a lábas üres.
Férfiak..ez tipikus :DD mielőtt elkezdtem fogamzásgátlót szedni, hamar gyorsan elkellett használni az összes óvszert, különben lejár :)
Nem akar pazarolni,és ha már megvettétek gondolom nem olcsón,akkor tényleg használjátok el..
Igen, annyira pasi! Imádom. :-D :-D
Adjátok inkább vkinek! ;-)
Kérdező! Szerintem lelkileg menj rá a dologra. Bújj hozzá,kérdezd meg,hogy minden rendben van-e, lehetséges,hogy kicsit megijedt. Az én páromnak is volt egy ilyen időszaka. Nyugtasd meg,hogy nagyon jó apa lesz, és éreztesd vele,hogy felnézel rá, védelmez téged.
A lényeg,hogy ne támadóan állj ehhez a kérdéshez,és ne szapuld. Kommunikáció a kulcsa mindennek!
Orulj neki, hogy nem Mirena spiralod van fent, ami 5 evig mukodik.
Ha csak a 3. evben lennel, akkor varhatnal meg 2 evet! :D
Ne haragudj, de vicces a szituacio.
Te ismered a parod, ha ilyen tipus (extrem sporolos), akkor valoszinuleg oszinten mondja zt hatsoszandek nelkul.
Ha egyebkent nem sporolos, akkor viszont uljetek le es beszeljetek at ujra ezt a gyermekvallalos temat, mert lehet hogy elbizonytalanodott es csak gondolkodasi idore van szuksege.
(Ha az en ferjem mondana ezt, akkor biztosan csak idohuzas lenne a reszerol, ismerem. De pl a baratnom mindig panaszkodik, hogy a ferje cirkuszt rendez, ha elfogy 3 het alatt az uveg lekvar, ami szerinte egy honapra eleg egy 4 fos csaladnak, szoval ha ezt o mondana, akkor tenyleg oszinte smucigsagrol lenne szo.)
Kerdezd mar meg a ferjedet, hogy mi van akkor, ha a gyerekrol megmarad egy fel csomag pelenka, mert szobatiszta lesz. Akkor gyorsan vallaltok meg egy gyereket, hogy ne menjen karba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!