Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen hülyeségen ti is felhúzt...

Ilyen hülyeségen ti is felhúztátok volna magatokat?

Figyelt kérdés
Eldöntöttük, hogy neki állunk próbálkozni a babával. Férjem egyébként jobban szeretné mint én. legalábbis eddig így volt. Erre ma közli, hogy talált még 8 pharmatex kúpot és szerinte előbb el kellene használni, mielőtt gyereket csinálunk. Mondom minek? Á ne aggódjak, gyorsan elmegy az a 8. Mondom jó, de minek? Hát azért, mert különben csak lejárna. Noooormális?
2017. márc. 22. 14:34
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
De múlt hónapban már eleve nem is védekeztünk, szóval most ezt nem is tudom hova tenni, hogy ő el akarja használni, "hogy ne menjen kárba".
2017. márc. 22. 14:37
 2/20 anonim ***** válasza:
72%

Brühhhhüüü.

Ez olyan mint amikor már megettem az ebédet de a lábosban marad még egy fél adag, és azt is be kell gyürni, ne hogy kidobjuk. Habár éhes már nem vagyunk, de együnk addig mig a lábas üres.

2017. márc. 22. 14:38
 3/20 anonim ***** válasza:
19%
De ez most miért baj neked?O.O Szerintem se menjen kárba, az a 8 alkalom már nem oszt nem szoroz szerintem, eseménydúsabb időszakban másfél hét alatt ellövitek. Én biztos nem húztam volna föl magam, sőt, igazat is adtam volna neki.
 4/20 anonim ***** válasza:
40%

Férfiak..ez tipikus :DD mielőtt elkezdtem fogamzásgátlót szedni, hamar gyorsan elkellett használni az összes óvszert, különben lejár :)

Nem akar pazarolni,és ha már megvettétek gondolom nem olcsón,akkor tényleg használjátok el..

5/20 anonim ***** válasza:
43%

Igen, annyira pasi! Imádom. :-D :-D

Adjátok inkább vkinek! ;-)

2017. márc. 22. 14:41
 6/20 A kérdező kommentje:
3-as te komolyan mikor már nem védekeztek normálisnak tartod, hogy előáll azzal, hogy védekezzünk már mégis, nehogy 1500 forint kárba menjen? Főleg, hogy azt csak azért vettük, mert normális esetben óvszert használtunk, és néha jó volt, hogy anélkül is lehetett.
2017. márc. 22. 14:41
 7/20 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező! Szerintem lelkileg menj rá a dologra. Bújj hozzá,kérdezd meg,hogy minden rendben van-e, lehetséges,hogy kicsit megijedt. Az én páromnak is volt egy ilyen időszaka. Nyugtasd meg,hogy nagyon jó apa lesz, és éreztesd vele,hogy felnézel rá, védelmez téged.

A lényeg,hogy ne támadóan állj ehhez a kérdéshez,és ne szapuld. Kommunikáció a kulcsa mindennek!

2017. márc. 22. 14:45
 8/20 anonim ***** válasza:
39%
Miért kérdező, szerinted normális ezen felhúzni magad? Bolhából csinálsz elefántot
2017. márc. 22. 14:48
 9/20 anonim ***** válasza:
77%
Mikor jár le? Jó lesz az majd szülés után. ;)
2017. márc. 22. 15:02
 10/20 anonim ***** válasza:
96%

Orulj neki, hogy nem Mirena spiralod van fent, ami 5 evig mukodik.

Ha csak a 3. evben lennel, akkor varhatnal meg 2 evet! :D

Ne haragudj, de vicces a szituacio.

Te ismered a parod, ha ilyen tipus (extrem sporolos), akkor valoszinuleg oszinten mondja zt hatsoszandek nelkul.

Ha egyebkent nem sporolos, akkor viszont uljetek le es beszeljetek at ujra ezt a gyermekvallalos temat, mert lehet hogy elbizonytalanodott es csak gondolkodasi idore van szuksege.

(Ha az en ferjem mondana ezt, akkor biztosan csak idohuzas lenne a reszerol, ismerem. De pl a baratnom mindig panaszkodik, hogy a ferje cirkuszt rendez, ha elfogy 3 het alatt az uveg lekvar, ami szerinte egy honapra eleg egy 4 fos csaladnak, szoval ha ezt o mondana, akkor tenyleg oszinte smucigsagrol lenne szo.)

Kerdezd mar meg a ferjedet, hogy mi van akkor, ha a gyerekrol megmarad egy fel csomag pelenka, mert szobatiszta lesz. Akkor gyorsan vallaltok meg egy gyereket, hogy ne menjen karba?

2017. márc. 22. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!