Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális az hogy minden...

Normális az hogy minden hülyeségen bőgök?

Figyelt kérdés
Sziasztok!14 éves lány vagyok,nyolcadikas.Nyár óta nagyon ingadozó a hangulatom,egyik reggel fél 8-kor indultunk el itthonról suliba,mindig negyedkor szoktunk,én meg elbőgtem magam a kocsiba hogy későn leszek ott...Pedig 10 perc az út.És hiába próbálok nem sírni,egyszerűen kijön.Nem megy egy feladat suliba,és majdnem elbőgöm magam...Valaki beszól valamit,és amikor nem látja máris sírok,minden hülyeségen.Normális ez?
2010. szept. 18. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem normális szerintem,beszélgess egy jót anyukáddal,mert valami nyomaszt legbelül.
2010. szept. 18. 22:28
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van, én 13 vagyok, és 8.-os, és én is folyton sírógörcsöket kapok...

Apu szerint a hormonok...

2010. szept. 18. 22:31
 3/10 A kérdező kommentje:
nekem is mindenki azt mondja hogy a hormonok,meg a serdülőkor,meg a mittudomén,de nekem ez egy kicsit sok...
2010. szept. 18. 22:32
 4/10 anonim ***** válasza:

velem is ez volt, vigyázz magadra én depressziós lettem és még ma is nyugtatókat szedek

14/l

2010. szept. 18. 22:42
 5/10 anonim ***** válasza:
igyatok cítromfű teát az nyugtat egy kicsit.
2010. szept. 18. 22:43
 6/10 Vilcsianyuja ***** válasza:
Igen, a hormonok. Mikor változik az ember hormonháztartása, akkor általában ez van. Ezért olyan nehéz tininek lenni, ezért kapják a dügöngő nők a megjegyzést, hogy biztos közeleg a mensijük, ezért olyan labilis idegzetűek a terhes nők, és ezért nehezen elviselhetőek a menopauzások. Hát ez van. Ha sírnod kell, hát sírj, biztosan sok stressz ér, és a tomboló hormonjaid sem segítenek a stresszkezelésben. A sírástól viszont oldódik a feszültség, aminek a konkrét okát nem is tudod, vagyis az okot nem tudod megszüntetni. És rádférne valami önfeledt szórakozás. Nem féktelen bulizásra gondoltam, hanem bármilyen hobbira, ami leköt és szórakoztat.
2010. szept. 19. 00:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Valami lelki gond nyomaszt Téged szerintem! Tiszta szívből kívánok Neked életed minden pillanatára minden elképzelhető jót!!!
2010. szept. 19. 07:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon szakértőknek is felteheted a kérdéseidet.Csak regisztrálnod kell.

www.kamaszpanasz.hu

2010. szept. 19. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Velem is ez van.:/
2010. szept. 19. 12:57
 10/10 anonim válasza:

Ilyenkor ha úgy érzed, hogy valami kis semmiség miatt kell sírnod, vegyél néhány nagy levegőt és gondold végig:

Miért akarok én most sírni? Megéri ez? - Nem.

Tényleg ennyire nagy a baj, hogy sírni kell miatta? - Nem?

Visszafordíthatatlan, menthetetlen dolog? - Nem.

Jobb lesz attól, ha elbőgöm magam? - Nem.

Jobb lesz attól, ha most vacakul érzem magam? - Nem.

Változtat bármin is, ha nekem rossz? - Nem.

Megéri akkor elkenődni emiatt? - Nem.

Akkor elég csak megvonni a vállamat és továbblépni. Nem szabad semmi ilyesmit személyes bántásnak felfogni, "csak azért történt mindez, hogy nekem rossz legyen", mert ez nem így van. És ha így állsz hozzá, akkor nagyon nehéz lesz kikeveredni belőle, hiába csak a hormonjaid játszanak veled. Tudatosítanod kell, hogy ez csak egy véletlen, nem lesz belőle semmi baj, ezért felesleges miatta rosszul éreznem magam. Határozd el, hogy csak azért sem engedsz ennek az érzésnek, hanem figyelj másra! Tudom, hogy nem olyan egyszerű ezeket betartani, mint mondani, de egy kis gyakorlással menni fog, és onnantól tényleg sokat segít. Sok sikert hozzá, és sok türelmet, remélem tudtam segíteni!:)

2010. szept. 19. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!