Normális az hogy minden hülyeségen bőgök?
Nekem is ez van, én 13 vagyok, és 8.-os, és én is folyton sírógörcsöket kapok...
Apu szerint a hormonok...
velem is ez volt, vigyázz magadra én depressziós lettem és még ma is nyugtatókat szedek
14/l
Ezen az oldalon szakértőknek is felteheted a kérdéseidet.Csak regisztrálnod kell.
www.kamaszpanasz.hu
Ilyenkor ha úgy érzed, hogy valami kis semmiség miatt kell sírnod, vegyél néhány nagy levegőt és gondold végig:
Miért akarok én most sírni? Megéri ez? - Nem.
Tényleg ennyire nagy a baj, hogy sírni kell miatta? - Nem?
Visszafordíthatatlan, menthetetlen dolog? - Nem.
Jobb lesz attól, ha elbőgöm magam? - Nem.
Jobb lesz attól, ha most vacakul érzem magam? - Nem.
Változtat bármin is, ha nekem rossz? - Nem.
Megéri akkor elkenődni emiatt? - Nem.
Akkor elég csak megvonni a vállamat és továbblépni. Nem szabad semmi ilyesmit személyes bántásnak felfogni, "csak azért történt mindez, hogy nekem rossz legyen", mert ez nem így van. És ha így állsz hozzá, akkor nagyon nehéz lesz kikeveredni belőle, hiába csak a hormonjaid játszanak veled. Tudatosítanod kell, hogy ez csak egy véletlen, nem lesz belőle semmi baj, ezért felesleges miatta rosszul éreznem magam. Határozd el, hogy csak azért sem engedsz ennek az érzésnek, hanem figyelj másra! Tudom, hogy nem olyan egyszerű ezeket betartani, mint mondani, de egy kis gyakorlással menni fog, és onnantól tényleg sokat segít. Sok sikert hozzá, és sok türelmet, remélem tudtam segíteni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!