Anyukák! Mi volt a legutóbbi dolog amin felhúztátok magatokat?
Én apróságokon szoktam, ma este is. ezerszer és feláll a kádban és félek, hogy elesik, vagy kirántom a karját, mikor elkapom. Hogy itatnám, de nem iszik, majd elalszunk és kelünk x idő múlva, hogy igyunk.
Ezek röhejes dolgok persze, de kicsit nehéz, amikor hosszú volt a nap Tudjátok...
"kedves" férjem azt mondta,hogy a gyereknevelés nem nagy munka,nem érti miért vagyok kimerülve!
Maradjon otthon ő 1 napig egy sérült babával,és megtudja,hogy mennyire nem nagy munka!
Ilyenkor egy tenyeressel úgy megtudnám kínálni!
Tegnap este a páromon!
A babánk esti elalvás után, pontosabban az ágyba tevés után előfordulhat, hogy 15-20 perc múlva még felsír. Ilyenkor felveszem, ringatom, halkan suttogok neki, megpuszilgatom, és kb 2 perc alatt visszaalszik.
Szóval tegnap este már kb fél órája aludt a pici, és elmentem fürdeni. Ahogy zuhiztam, hallottam, hogy elkezd sírdogálni. Na az én drága párom ilyenkor megvárja, míg igazán rákezd, és akkor is ha kiveszi, leül vele a kanapéra, a térdére ülteti, és hangosan elkezd vele beszélgetni, hogy ne sírjon. Magyarán halvány lila ibolyája nincs, hogy hogy lehet megnyugtatni ilyenkor. Pedig már 5 hónapos elmúlt, és szinte mindennapos, hogy felsír elalvás után, és mindennap ugyanígy vigasztalom.
Kimentem a fürdőből, átvettem a fiam, és 2 perc múlva már aludt is. Én meg bosszankodtam magamban, hogy nem hiszem el, hogy ennyire nem ismeri még a párom az 5 hónapos kisfiát.
Én szinte minden nap - így ma is- ugyanazon húzom fel magam: hiszti és nem evés. Megint nem tudtam tőle semmit csinálni, mert üvölt a járókában, mert látja, hogy én pl rakodok a mosogatógépbe/mosógépbe/főzök stb és ott akar lenni. Szó szerint az egész utca tőle harsog. Ettől sikítófrászt kapok! A másik, hogy kb fél óra alatt tudok "beletömni" 50 g főzeléket. A végére már tiszta ideg vagyok. Se gyümölcs, se joghurt, semmi nem jó neki. Persze szopizni akarna, de már kiagyal, hogy reggeltől estig csak az kéne neki. Most már lassan 10 hónapos a kislányom, jó lenne, ha napi 2-4 alkalomnál többször nem cicit akarna... Már nincs olyan sok tejem, hogy egész napra elegendő legyen neki, meg szerintem egy ennyi idősnek nem is elég csak az anyatej.
Ja, a másik a férjem. Már legalább 2 hete könyörgök neki, hogy mondja már meg, mikor nem dolgozik, hogy végre elmehessek fodrászhoz. Ma megint rácsörögtem, közölte, hogy majd holnap megmondja, mert még be kell jelentenie szervizre a kocsit, ettől függ, hogy mikor szabadulhatok el pár órára. Komolyan, már több, 2 hete mindig csak "majd holnap"...
Jaj, de jó volt panaszkodni egyet! Köszi a lehetőséget!
9,5 hónapos kislány anyukája
hehe, soroljam:)
Vasárnap azon húztam fel magam, hogy (anyósom kórházban van, apósomra főzök, mosok, mosogatok) apósom hülyére itta magát, és miután voltunk otthon náluk (ő dolgozik), vasaltam, elhoztam a mosnivalót, összeszedtem a konyhát és hazaérve későn fejeztem be az ebédet, és későn vitt a párom neki ebédet a munkahelyére, nem fogadta el, hisztizett, hogy nem ilyenkor kell enni vinni. Azt hittem, lerugom a fejét! A férjem is felhúzta magát, majdnem ráborította. Szóval hagytuk inkább éhezni.
Ez volt a legnagyobb. Telefonon anyósom is rászedte a csillagos eget.
Ezen kívül kisebb dolgok:
tegnap fincsi husilevest főztem a 6 hónapos picúromnak, persze, hogy nem ette meg, utána 3 órát ordított, mire végre elaludt.
Ma reggel - kávéhiányom miatt hisztis pics@ szoktam lenni,- előbb azon húztam fel magam, hogy a párom lerántotta az asztalról a morzsával összehajtogatott abroszt (mielőtt kiráztam volna), mert azt hitte, ki van rázva és meg akart teríteni, noha már évek óta tudja, hogy ha morzsás az abrosz, máshogy van összehajtogatva, mint ha tiszta, ezután meg összevesztünk rajta, aztán meg azon húztam fel magam, hogy nem találom a kicsi üvegreszelőjét, pedig a drága már nagyon éhes volt.
Kb. ennyi :)
hajaj!Van egy 21hónapos és egy 7hetes fiam...kell ennél több ok?!
A pici hasfájós,szinte már mindent bevetettem,de csak kézben lenne,a nagy meg amiatt hisztis,hogy nem vele foglalkozom.egész nap alig eszik,ettől teljesen kiakadok,mert akkor mi a fenének főzőcskézem,mikor jóformán sz...i sincs időm.És akkor még az esti altatásról nem beszéltem.Megfürdetem etetem a kicsit,szépen elalszik,jön a nagy ugyanígy.azzal a különbséggel,hogy ő nem hajlandó elaludni,kell neki 15-20 perc,míg bekómál.N persze hogy ezalatt a kicsi is fölkel,és már ő sem akar visszaaludni,és akkor a 60ezer fok melegben a kicsi rajtam a nagy mászna rám...ááááááááá
És még egyszer mondja valaki,hogy milyen jó is a kis korkülönbség!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!