Anyukák! Mi volt a legutóbbi dolog amin felhúztátok magatokat?
Másfél-2 hete lehetett.A párom a fürdőből kiabál, hogy vigyek törölközőt neki, közben elkezdett csörögni a telefon, elkezdett torka szakadtából ordítani a babám és bekapcsolt az autó riasztója is. Na, azt hittem ilyen csak a mesében van...
Mostanában a fiamnak szokása, hogy az esti tápszert mikor adom neki felül az ölemből és elkezd hisztizni, én visszafektetem, adom neki a cumisüveget, elkezd hadonászni, visítani, csípni. Pedig éhes és nagyon fáradt is, de menne még dolgára...
tegnap pedig a postáról hazafelé találkoztunk egy öregasszonnyala, akit csak 1-2 alkalommal láttunk azelőtt. Rögtön, ajjj, egyem meg a csepp szádat te gyönyörűség és elkezdte puszilgatni a gyerek kezét...
Azt hiszem ennyi...
Szerencsére most a kisfiam miatt nem borultam ki, igaz lépten-nyomon belém bújna ha tehetné... visít, sikít ha nem lát, fürdőbe megyek üti az ajtót... mindegy, ezt mindenki ismeri, aki nem az majd fogja :)
Szóval én azon akadtam ki, hogy megjött az éves gáz elszámolás és 76 ezret kell befizetnünk. :o Ez egy kicsit mellbevágott... a gyedem nincs ennyi és fogalmam sincs, hogy csináltunk ekkora számlát. :(
Anyósomon.
Múlt héten Ő mondta, hogy nagyon szívesen vigyáz a gyerekekre a nyári szünetben , de csak délután Legalább 5 ször megkérdeztem hogy biztosan vigyáz rájuk. Mire ő persze nagyon szívesen. Ezen felbuzdulva szóltam a főnökömnek hogy csak délután tudok menni dolgozni. Vasárnap megkérdeztem tőle hogy mikorra jön hozzánk. Erre tágra nyílt szemekkel megkérdezte hogy minek jönne. Emlékeztettem arra mit ígért. Mire ő széles mosollyal közölte hogy ő ilyet nem mondott, és nem is tud jönni mert megy napszámba dolgozni. Kiakadtam mint a taxióra. A párom jól megszidta az anyját mire felhívott telefonon, hogy(és most idézem)"ha nagyon muszáj akkor 2 délután el tud jönni hozzánk vigyázni a gyerekekre". Hát mondanom sem kell mondtam neki hogy egyáltalán nem muszáj.
Ezen úgy felhúztam magam hogy szét tudtam volna robbanni.
Többször biztos nem számítok rá, sőt asszem egy jó ideig elkerülöm, mert biztos nem bírnám ki szó nélkül.
A buta kismamakon. Nekem meg nincs olan elmenyem hogy a gyerek miatt huzom fel magam, meg csak 13 hetes terhes vagyok, de itt olvasom a kerdeseket.. Hat komolyan.
Szivja a cigit terhesseg alatt mert o rosszul van ha nem gyujt ra (teszem hozza en is dohanyoztam nem is keveset megis letettem a babamert) es hogy o csak fel szeretne merni hogy a dohanyosok hany szazalekanak szuletett egeszseges babaja. Tenyleg??? Hulye nok komolyan attol hogy hanyan irjak hogy "igen szivjad csak az en babamnak sem lett baja" attol meg igen sok baba szuletik a 20. hetre vagy hal meg bolcsohalalban, vagy hadd ne soroljam meg mi baja lehet annak az artatlan babanak.
Huu ez felhuzott.
Hát,én már szó szerint idegroncs vagyok.A férjem,ha egy nap 20* idegesít fel akkor egyszer sem.Pont olyan mint a 21 hós kisfiam.50* kell elmondanom neki mindent.Mindig ugyanazt kérdezi,mintha elfelejtené,hogy mit mondtam tegnap,vagy hogy hetek óta ugyanúgy csináljuk minden nap.PL:vettem egy ruhaszárítót,hogy ne kelljen felcipelnem az emeletre a ruhákat és onnan folyamatosan lecipelni,erre ő minden nap(minden nap mosok mert van egy 4 hós babám is)mondja,hogy tegyem le a ruhát majd ő felviszi.És én ott állok a szárító előtt.Gondolhatjátok.Szeretne segíteni,de csak hátráltat mindenben.De azért imádom,de a hülyeségeitől kikészülök.És még sorolhatnám.....Ja és éppen beléptünk a dackorszakba.Minden akarok,aztán mégsem,aztán akarok(pontosabban azt akajok!!!!!!!!!!Nem akajok!!!!!!Oda becsücsülni,nem akajok csücsülni.......mindezt kiabálva.
Köszi lányok,jól esett,megyek aludni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!