Ilyen hülyeségen ti is felhúztátok volna magatokat?
Figyelt kérdés
Eldöntöttük, hogy neki állunk próbálkozni a babával. Férjem egyébként jobban szeretné mint én. legalábbis eddig így volt. Erre ma közli, hogy talált még 8 pharmatex kúpot és szerinte előbb el kellene használni, mielőtt gyereket csinálunk. Mondom minek? Á ne aggódjak, gyorsan elmegy az a 8. Mondom jó, de minek? Hát azért, mert különben csak lejárna. Noooormális?2017. márc. 22. 14:34
11/20 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezt olvasva engem elkapott a nevetés. :D
Amúgy ez tényleg olyan férfiakra jellemző húzás. A spórolósabb nők nagyobb része inkább túladna rajtuk lejárat előtt, hogy azért mégse veszítsenek sokat.
12/20 anonim válasza:
Lehet, hogy már nem olyan lelkes a "babatopikkal" kapcsolatban. :)))
14/20 anonim válasza:
Felolvastam a páromnak, gondoltam ő is jót nevet rajta. Hát vagy öt percig kellett magyaráznom, mire megértette, hogy hol a logikai hiba. Szerintem ez ilyen pasis helyesség, és nincs benne semmi rosszindulat.
15/20 anonim válasza:
Üzenem a párodnak, hogy nekem megmaradt egy egész csomag pelenkám a gyerekről, mert a kis pazarló még azelőtt szobatiszta lett, hogy elfogyott volna! A gyerekvállalás- ill. nevelés egy ilyen "műfaj", lesz még egy csomó felesleges kiadás. Pl. amikor megveszed a cipőt télire, erre hirtelen két számot nő a gyerek lába és egyszer sem tudod ráadni és hasonlók. Nem árt, ha megszokja az ilyeneket, mert ez vele jár!
16/20 anonim válasza:
A pelenkán jót röhögtem. Hát ezaz, hogy amúgy nem spórolós.
17/20 anonim válasza:
*HA amúgy nem spórolós. Hát neked kell tudni kérdező, ha olyan spórolós, mint ahogy írták, akkor nem kéne meglepődnöd. De ha amúgy nem az, akkor tényleg meg kellene kérdezni tőle, hogy most akkor mi van. De úgy kedvesen, ahogy írták. Inkább derüljön ki előbb, mint utóbb, hogy esetleg most betojt-e és húzná az időt vagy mi van..
18/20 anonim válasza:
mégse akar még gyereket. ennyi
19/20 A kérdező kommentje:
Hát pedig hozzá kell neki szokni a gondolathoz, mert tegnap pozitívat teszteltem. Azt mondja nem tudja miért mondta, logikusnak tűnt. Amúgy nem spórolós. Most naponta 5x telefonál megkérdezni, hogy hogy vagyok az én állapotomban és kívánok-e valami. :D
2017. márc. 25. 16:57
20/20 anonim válasza:
De cuki. :D Gratulálok, jó babavárást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!